Salı, Aralık 23, 2008

Yıldırım'a geçiş 'vize'si yok


VİZESPOR: 2 YILDIRIMSPOR: 0

HABER-FOTO: SAİT NENG
Kırklareli Süper Amatör Küme’de şampiyonluğun güçlü adaylarından Vizespor, ikinci yarının ilk maçında sahasında konuk ettiği Yıldırımspor’u 2-0 mağlup etti.
Maça ilgi büyüktü. Havanın yağışlı olması oyunu etkilemediği gibi tribünleri de etkilemedi. Taraftarların Vizespor’a desteği bir hayli fazlaydı. İlk 20 dakika Yıldırımspor’u adeta kendi yarı alanına hapseden Vizespor baskın olan taraftı. İlk yarının golsüz biteceği beklenirken 40’ta kazanılan frikiği Suat kullandı. Onsekiz içindeki Uğur güzel bir plase ile kalecinin sağından fileleri havalandırdı. Santra yapıldıktan iki dakika sonra Vizespor’un sağ kanattan Yasin ile kullandığı korner atışını Suat ön direkte şık bir kafa ile tamamladı ve soyunma odasına Sarı-Lacivertliler 2-0 önde gitti.
İkinci yarı başlama düdüğü ile Yıldırımspor daha atak göründü. Vizespor’un da iki gollük pozisyonunu kaleci mükemmel bir şekilde kurtardı. İki takım da taraftarlara, süper amatöre yakışır bir mücadele sundular. Maçın 85. dakikası oynanırken Yıldırımspor’dan Serkan rakibine yaptığını faul olarak değerlendiren orta hakeme itirazından dolayı kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Orta hakemin dört dakika uzattığı maçın sonunda skor değişmedi. Her iki takım oyuncuları birbirlerini centilmence tebrik ederek sahadan ayrıldılar.

Maçtan sonra Vizespor Teknik Sorumlusu Yusuf Coşkun yaptığı açıklamada, galibiyet serisine devam edeceklerini, gelecek hafta kendi saha ve seyircisi önünde Babaeskispor’dan mutlaka üç puan almak ve ligi ilk sırada bitirmek istediklerini söyledi.
Transfer Komitesi Başkanı Zeki Tüfekçioğlu’nun (üstteki fotoğraf) sezon başında yaptığı transferlerin çok yerinde olduğunu belirten Coşkun, özellikle daha önce Kuşadası ve Güngören Belediyespor’da forma giyen kaleci Emrah’a övgüler yağdırdı. Yusuf Coşkun, uzun yıllar profesyonel oynayan Emrah’ın kulüp başkanı Selçuk Yılmaz’ı kırmayarak amatöre döndüğünü sözlerine ekledi.

Vizespor'un kalecisi Emrah, daha önce profesyonel liglerde forma giydi.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

bu emrah gecen sene bayrampaşada yedek kaleciydi. . seni orda yedek bırakan hocana selamlar saygılar , harbiden futboLu biLen adammış yani. . :D

Adsız dedi ki...

kardesım emrah ben gungoren beledıye spordan kıyak yanı taktak sana basarılar kardesım

kamil obalı dedi ki...

viizespru kutlarım ve zeki beyii iii transferler yapmışlarr oraya giden arkadaşlar istanbulda her takımda oynarlarr

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.