Cumartesi, Aralık 27, 2008

Koprülüspor coştu bir kere

YEŞİL ESENYURTSPOR: 2 PAZARİÇİ KÖPRÜLÜ: 3

İstanbul Süper Amatör Küme 1. Grup’ta geçen hafta sahasında Hürriyetgücü’nü yenen Pazariçi Köprülüspor, bugün de kümede kalma savaşı veren Yeşil Esenyurtspor’u deplasmanda 3-2 yenerek çıkışını sürdürdü.
Hadımköy Stadı’nda oynanan mücadelenin 5. dakikasında ev sahibi takım öne geçerken 10’da Ozan Çakır, 44’te Erdal konuk takımı 2-1 üstünlüğe taşıdı. Dakikalar 55’i gösterirken kaptan Bahadır kaleciyle karşı karşıya pozisyonda Gaziosmanpaşa temsilcisinin üçüncü golünü attı: 1-3.
Yeşil Esenyurtspor 78. dakikada bulduğu golle umutlansa da karşılaşma 3-2 sona erdi.

Kaynak: http://www.pkopruluspor.com/
Fotoğraflar için Abbas Vardarlı'ya teşekkürler.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

İddaa ediyorum geriye kalan 7 mactada yenilmicez.
Yeter ki inanın
Birazda kafamız rahat olsa hersey daha iyi olucak

Adsız dedi ki...

Herkesin kafası rahat olsun. Ali başkan yanlış yapmaz.Futbolcular hem futbolculuklarıyla hemde kişilikleriyle kaliteliler. P.İçi Köprülü gerçekten takım oldu. Yönetimiyle , sporcusuyla, üyesiyle, herşeyden önemlisi tarftarıyla Ali ŞEN Başkan Köprülü Şampiyon .

Adsız dedi ki...

bu takımın çoğu transfer piyasasında takii o sonradan oyuna giren minik adama kadar bile cocuklara helal olsun kuruş almadan hala mücadelelerini sürdürüyorlar.. sözün bittiği yerdeyiz nerde bu takımın yöneticileri ve başkanı ..

Adsız dedi ki...

Kim nereden çıkartıyor kurş alamadığımızı alacaklarımızın çoğu yarısını aldı. Biz bu takımın yönetici ve başkanına güveniyoruz.

Adsız dedi ki...

para konusunda sıkıntımız yok yalan söylentiler camiaya zarar vermek için söyleniyor bunlar

Adsız dedi ki...

paraların çogu içerde futbolcular dert yanıyorlar lütfen olayı geciçtirmeyin..

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar, bizler izleniyorsak bu takımın sayesinde izleniyoruz.Belkide burada top oynamasaydık bu sezonda boş geçecekti. Çoğumuzda paraların yarısını aldık. Allah razı olsun pazariçi Köprülü Spordan arkadaşlar inşallah çok iyi takımlara transfer olurda iyi paralar kazanır. Ben bu camiayı sevdim sultanbeyliden, hadımköyae kadar hem yönetim emde taraftar yanımızda hele bu takımın tesisi ve ciddi anlamda geliri olsa kesin 3.ligde. YAŞASIN KÖPRÜLÜ SPOR Biz halimizden memnunuz.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar para alıyorlar veya almıyorlar bu o kadar abartılacak bişe değil çoğu prof.kulüpler bile türlü dalaverelerle oyuncuların parasını vermiyor burda üzerinde durulması gereken p.içili oyuncuların gösterdikleri üstün performans ben hepsini tebrik ediyorum sezonuda bu şekilde bitirmelerini istiyorum çünkü eğer gerçekten para alamamışlarsa bu emeklerinin karşılığını seneye prof. takımlara giderek alacaklardır.ALLAH'ın adaleti böyledir çalışan kazanır er veya geç..

Adsız dedi ki...

allah büyük inş inş futbolcu kardeşlerimiziiyi takımlardaa görmek isterizz çok sewiyoruz hepsini..

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar ben uzun yıllar profesyonel ve amatör kümede top oynadım. Geçen yılda P.içi Köprülü Sporda oynadım inanın bana paylaşmak, verilen sözün tutulması , taraftar,iyi bir yönetim herşeyin mevcut olduğu sıcak bir aile yapısı vardı. S.ze bir söz verildi ise mutlaka yerine getirilir. Siz sadece maçlarınıza konsantre olun yeter. Hele Ali ŞEN söz verdi ise hiç merak etmeyin ne dedi ise onu yapar. Baksanız kulübü nereden nereye getirdi. Size şimdiden başarılar. Kulübünüzün değerini iyi bilin sizde benim gibi tekrar geriye nasıl dönerimin hesbını yapmayın. Bir futbolcu ağabeyiniz.

Adsız dedi ki...

arkadaşımın anlattığına göre takımdaki bir çok futbolcu değil aylıklarını peşinat dahi almayanlar varmış
maaş felanda verilmiyormuş bunları söylemek istemezdim ama el insaf yaHu
çocuklar sezon başından beri ne peşinat nede aylık almadan oynuyorlarmış
örnek vermek istiyorum kulübün başında olanlar acaba çalıştıkları yerlerden 1 ay maaş alamasalar nasıl olurdu !
emeklerin karşılığı verilmeli yazık güNah ter akıtıyo bu çocuklar zevk içinde oynamıyorlar öyle olsa halısahada oynarlardı

Adsız dedi ki...

Biz futbolcular olarak bu işlere kafamızı yormuyoruz.
Bu klube ve yoneticilerine guvenmesek buraya gelmezdik zaten.
Kafamızda sadece hasköy maci war
Biz hasköy mac icin üzerimize düşeni yapicaz. Herkes üzerine düşeni yapsin yolumuzda kimse duramaz

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...