Perşembe, Aralık 25, 2008

Tekirdağ 1. Amatör'de final gibi hafta

HABER: BENAN DİKER
SüperAmatör’e 1 hafta ara verilen Tekirdağ’da gözler bu hafta oynanacak 1.amatördeki final niteliği taşıyan maçlara çevrildi.
1.Amatör A Grubu’nda 23 puanlı lider Çınarlı zorlu Karacakılavuz deplasmanında namağlup unvanını korumaya çalışacak. Geçen hafta lider Barbaros’u deplasmanda yenerek üst üste 7. galibiyetini alan evsahibi Karacakılavuz ise rakibini yenip liderliğe yükselmek isteyecek. İki takımın ilk devre oynadıkları maçı ev sahibi Çınarlı 2-1 kazanmayı başarmıştı.

Geçen hafta evinde yenildiği Karacakılavuz maçı sonrası hem liderliği hem namağlup unvanını hem de rakibin 80. dakikada attığı 2. golden sonra 3 oyuncusunu kırmızı kartla kaybeden Kaptan Barbaros aldığı ağır yarayı zorlu Çerkezmüsellim deplasmanında sarmaya çalışacak.
1. amatörde 2. sezonunu yaşayan, grubun dibine demir atan ve henüz puanla tanışamayan Tekirdağ 100. Yılspor ise ilk galibiyetini, geçen sezon süper amatör ligden düşen, bu sezon başarısız bir grafik çizen hemşerisi
Volkanspor’u yenerek alıp umutlanmak istiyor.
1. Amatör B Grubu’nda ise lider Velimeşe Belediyespor ligin ilk maçında 6-3 yendiği takipçisi Vakıflar Güven deplasmanında hem namağlup unvanını hem de liderliğini korumak isteyecek. Vakıflar Güvenspor ise rakibini evinde yenip şampiyonluğa ortak olmayı planlıyor.

Grubun dibine demir atan ve 2 hafta evvel oynanması gereken maça geç gelip 3 puanı silinen Misinlispor 3 maç kala en yakın rakibi Kırkgözspor’un 6 puan gerisinde bulunuyor.Bu hafta evlerinde oynayacakları ve ligde iddiası bulunmayan Büyük Yoncalı’yla oynayacakları karşılaşma bu takımın son şansı olacak.

Geçen hafta Velimeşe Bld takımından tarihi bir farkla büyük bir hezimet yiyen Kırkgözspor ise evinde güçlü Sitespor önünde puan arayacak.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...