Salı, Aralık 30, 2008

Sefaköyspor engel tanımıyor

SEFAKÖYSPOR: 1 YEŞİLOVASPOR: 0 (U15)

HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
İstanbul U-15 Ligi ikinci haftasında Küçükçekmece ilçesinin iki takımı, Sefaköyspor ile Yeşilovaspor karşı karşıya geldi.
Sefaköy Kartal Sahası’ndaki mücadele yağan yağmura rağmen izleyenlere zevkli ve güzel futbol sundu. İlk yarı her iki takım da birbirlerine üstünlük sağlayamadı ve devre golsüz kapandı.
İkinci yarı rakibine göre daha istekli ve atak futbol sergileyen Sefaköyspor rakip kalede tehlike yaratmaya başladı. Bu tehlikelerden birinde, 63’te Alican’ın ayağından gelen gol Sefaköyspor’u 1-0 öne geçirdi. Rakibi karşısında mağlup duruma düşen Yeşilovaspor beraberlik golü için Sefaköy kalesine yüklendiyse de 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Geçen hafta Küçükçekmecespor’u 4-2 yenen Sefaköyspor böylece ikide iki yapmış oldu.
STAT: Sefaköy Kartal
HAKEM: Ahmet Özyurt***
SEFAKÖYSPOR: Mehmet*** Burak** Adem** Ediz*** Ümit** Mehmetcan** Ozan** Alican*** Enes** Osman** Arif**
KÜÇÜKÇEKMECE YEŞİLOVASPOR: Erdoğan** M.Can** Emrah** Yusuf*** Oğuzcan* Ahmet** Samet** Yunus* Umut** Anılcan*** Burak*
GOL: Alican (63)

Anılcan doğum gününde üzüldü
Küçükçekmece Yeşilovaspor’un başarılı takım kaptanı ve golcüsü Anılcan Yılmaz, 28 Aralık’ın doğum günü olması nedeniyle Sefaköy maçına sevinçli çıktı ancak sahadan üzgün ayrıldı. Müsabaka sonrası takım arakadaşları, kendisini doğum gününde üzmelerinden dolayı özür dilerken, yeşil-beyazlı gençler müsabaka sonrası kulüpte kesilen doğum günü pastasıyla eğlenerek moral buldular.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

anılcan facesin var mı?

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.