Çarşamba, Aralık 31, 2008

Üniversiteliler, Muradiye'ye direnemedi


İstanbul 2. Amatör Küme takımlarından İstanbul Üniversitesi, 1. Amatörde şampiyon olan ve İstanbul Şampiyonası'na hazırlanan Muradiyespor'la oynadığı maçı 4-1 kaybetti. Takımdaki bütün oyuncuları üniversite öğrencisi olan, antrenörü de Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu mezunu olan İstanbul Üniversitesi rakibi karşısında etkili olamadı. İlk yarısı 1-1 biten maçın ikinci yarısında Muradiye peşpeşe attığı gollerle maçı 4-1 kazandı.

İstanbul Üniversitesi Antrenörü Murat Kaya, ''Mütevazı bir ekibiz ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Çok büyük hedeflerimiz yok, tek amacımız göze hoş gelen futbol oynamak ve üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmek. Muradiye'yi tebrik eder, İstanbul Şampiyonası'nda başarılar dileriz" dedi.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Ömer Ali İpkeoğlu denilen adam olmadan herşey daha güzel. Şimdi yeni bir kadro ve yeni bir ekip. Umarım İÜSBK önce 1. Amatör'e, ardından da Süper Amatör Lig'e yükselir.

Adsız dedi ki...

takımın durumu vasat.gecen seneki gibi ortalarda olurlar.

Adsız dedi ki...

murat hoca bu takımı ucurur adam iş biliyor:)

Adsız dedi ki...

muradiye maçında iyi mücadele ettiler fakat tecrübesiz takımlar.çok pas yapıyolar fakat son vuruşları yok.benim gözüme batan oyuncuları , 2 - 6 - 11 - 18. üniversiteye 2.amatörde başarılar dilerim...

Adsız dedi ki...

Genç Takıma Yenildiler Hala 1.amatörden Bağsediyorlar hahahaha

Adsız dedi ki...

genç takımla cıktı muradiye nasıl ii takım anlam veremedım :S

Adsız dedi ki...

biraz realist olmak lazım.. tecrübe eksikliği çok yüksek ve maç yaptıkları takım muradiye'nin A takımı değildi..gençlere karşı direnemediler..diil süper bi 5 sene boyuncaa 1.amatör göremezler..ama yılmak yok çalışmaya devam ;)

Adsız dedi ki...

bu takımı lig başlayınca herkes görecek hazırlıklara daha yeni başladılar,iyi bir takım oluşacağından kimsenin endişesi olmasın takip etmeye devam edin...

cihan dedi ki...

iusbk as kadroyla sahadayken mac 1-1 di.Muradiye girdigi bütün pozisyonları golle sonuclandırdı hic gol kacırmadı.İusbk ise aksine 5 net gol pozisyonundan yararlanamadı topla daha cok oynayan taraf yine iusbk dı.Lig bitiminde buraya yorum yapan arkadasların sampiyonlugumuza da yorum yapmasını rica ediyorum

Adsız dedi ki...

Bu takımda hiç bişi olmaz; genç takımdı sizin karşınızdaki sonucda..!

Adsız dedi ki...

Muradiyenin Genç takımından 4 tane yediniz Acaba maça A TAKIMINI çıkarsalardı ne olurdu =)=)

Adsız dedi ki...

futbol bilgisi olmayan arkadaşlar yorum yapmakta ısrar etmesin lig başlayınca ak ve kara ortaya çıkacak herkes de bunu görecek!!!

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...