Salı, Aralık 23, 2008

Mutlu sona Azdavay ulaştı

AZDAVAY: 2 DADAY: 1

HABER-FOTO: EROL EFTEKİN
Gaziosmanpaşa Sedat Balkanlı Tesisleri’nde yapılman ve İstanbul'da yaşayan Kastamonuluları bir araya getiren, Güneydoğu gazilerinin anısına düzenlenen Mehmetçik Futbol Turnuvası'nın finalinde Metin Baha, Sedat Çicekcioğlu, İlker Işık hakem üçlüsünün başarılı bir yönetim gösterdiği maçta Daday'ı 2-1 yenen Azdavay birincilik kürsüsüne çıkarken, Cide Soğuksu ise üçüncü oldu.
Merkezi Yeşilpınar Mahallesi 75 yıl İ.Ö.O. arkasında olan Kastamonu Daday İlçesi Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği "Mehmetçik Futbol Turnuvası" Azdavay İlçesi'nin şampiyonluğu ile tamamlandı. Gaziosmanpaşa Sedat Balkanlı Spor Tesisleri'nde 26 Ekim'de başlayıp 8 hafta süren turnuvanın finalini Daday ve Azdavay takımları oynadı. İstanbul'da yaşayan Kastamonuluların oluşturduğu 12 takımın kıyasıya mücadele ettiği turnuvanın finalinde havanın kuru soğuk olmasına karşın kalabalık bir seyirci topluluğunun izlediği maçta rakibini ilk yarıda attığı gollerle 2-1 mağlup eden Azdavay, şampiyonluk kürsüsüne çıktı.

Güneydoğu gazilerinin anısına düzenlenen şampiyonada; Kemal Kutay (Cide Soğuksu) gol kralını kazanırken, Turan Şahin (Daday) En Değerli Futbolcu seçildi. Turnuvanın en centilmen takımı unvanına ise Abana İlçesi layık görüldü. Azdavay Kaymakamı Salih Ayhan Kupa töreninde yaptığı konuşmada “Sırf birliğimizi ve sevgimizi diri tutmak için sporun kardeşliğine inandılar. Öyle ki adına Mehmetçik turnuvası diyerek yapılması kolay olmayanı yaptılar. Anlatmak zor yaşamak lazım galiba! 3 kişiyi bir araya getiremediğimiz ortamda 12 takımı ve yüzlerce seyirciyi bir araya getirmeyi başarmış bir derneği herhalde yönetiminden gençlik kollarına alkışlamak ve Kastamonu dernekçiliğinde ayrı bir yerde tutmak gerekir” diye konuştu.


Kastamonu Daday İlçesi Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Sevim ise Daday Derneği olarak düzenledikleri Mehmetçik Futbol Turnuvası’na katılan bütün takımlara göstermiş oldukları centilmenlik, dostluklarına teşekkür ederek başarılarının devamını dileyerek şunları söyledi: “Turnuvayı izlemeye gelen ve bizlerden desteklerini esirgemeyen bütün taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Final maçında aramızda bulunan Azdavay Kaymakamı Ssayın Salih Ayhan’a, Azdavay Belediye Başkanı Sayın Osman Nuri Civelek’e, Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Arif Parlakkılıç’a, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Sayın Mehmet Güngör’e, Eyüp İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sayın Esat Nuhoğlu’na, turnuvamızın tanıtımında emeği geçen bütün basın ve yayın organlarına, turnuva boyunca bizlerden katkılarını ve yardımlarını esirgemeyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Sayın Dr. Erhan Erol’a ve diğer İlçe/Köy dernekleri başkanlarına teşekkür ederiz.Şampiyon olarak turnuvayı bitiren Azdavay İlçe Derneğini tebrik ederiz”.

Final maçına ilgi büyüktü.

Final maçının hakem üçlüsü

Tertip Komitesi ve protokol.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Metin ağbi, canını yerim senin. ne kadar da güzel poz vermişssiniz böyle. o yanında duranlar kim? hiç senin gibi kaliteli bir hakeme yakışan yardımcı hakemler mi onlar? senin yanına volkan günal ile engin uzunçelebi yakışırdı? yalingen Metin ağbi aslan ağbim benim.

Adsız dedi ki...

Metin Boğa; sen Antrenörlüğü bırak, Hakemliğine dön. Sen Türkiye'den çakma Collina'sısın. Bizim acemi Hakemlerin ellerine bırakıp gittiniz. Acil dönmeni bekliyoruz. Hayrettin.

Adsız dedi ki...

slm hocam kahvewye 4 . lazım bekliyoruz.???????????????ortabayır gwnçlik

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...