Çarşamba, Aralık 31, 2008

Kocasinan'dan Sefaköy'e üç avans

SEFAKÖYSPOR: 3 KOCASİNANSPOR: 3 (AG)

HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
İstanbul A Gençler Ligi’nin ikinci haftasında Sefaköyspor sahasında Kocasinanspor’la 3-3 berabere kaldı. Ev sahibi ekip bir ara 3-0 öne geçmesine karşın bu üstünlüğünü koruyamadı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Sefaköyspor 8. dakikada Onur’un attığı golle 1-0 öne geçti. Bu, aynı zamanda ilk yarının skoruydu.
İkinci yarıya rakibine göre üstün başlayan Sefaköyspor’da 51’de ilk golün sahibi Onur kendisinin ve takımını ikinci sayısını attı ve fark ikiye çıktı. Kalesinde ikinci golü gören Kocasinan takımı tüm hatlarıyla Sefaköyspor kalesine yüklenirken bir anda sol tarafta topla buluşan Sefaköysporlu Onur 58’de ceza alanına indi, topla sert vuruşla topu ağlara gönderdi, hat-trick’e imza attı: 3-0.
Rakibi karşında 3-0 mağlup duruma düşen Kocasinan oyuncu değişikliklerine gitti. 71’de Fehmi skoru 3-1 yaptı. Bu golden sonra iyice cesaretlenen Kocasinan takımı ikinci gol için tüm hatlarıyla gol aramaya başladı. Kırmızı-Siyahlılar ataklarını sıklaştırırken Sefaköysporlu futbolcular da hata üstüne hata yapmaya başladı. Bu hatalardan birini çok iyi değerlendiren Kocasinanlı Faruk 80’de durumu 3-2’ye getirdi.
Karşılaşma bu sonuçla bitecek sanılırken 90+2’de Mustafa Kocasinan’a 3-3’lük skoru ve 1 puanı getirdi.

STAT: Sefaköy Kartal
HAKEMLER: Önder Erol*** Onur Silsüpür*** Gökhan Altan***
SEFAKÖYSPOR: Yunus* Erdal** Ziya* Murat*** Serkan** Süleyman ** Rıza* Zafer** Onur**** Deniz** Cumhur**
KOCASİNANSPOR: Yunus** İlkay** Kudret** Hüseyin** Gazi* (Mustafa **) Ali** (Muhammet **), Yusuf** Mertcan ** (K. Yusuf **), Faruk*** Tolga*** Fehmi***
GOLLER: Onur (5, 51, 58) / Fehmi (71), Yusuf (80), Mustafa (90+2)

Sefaköyspor Kulüp Başkanı Fikret Teneoğlu, takımının üst üste yediği goller karşısında çok sinirlendi.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

çok güzel bi grup her takımn lider olma ihtimali war beşyüzewler-ortaköy gibi gçlü takmlarda war gerçkten çok güzl mçlar oynancak

Adsız dedi ki...

2. golüde faruk atmadı sonnadan giren yusuf attı :D

Adsız dedi ki...

evet katılıyorum sana.geçen hafta ortaköy - istiklal maçını izleme fırsatı buldum çeliktepede ortaköy tek kale oynadı ama kaybetti.bu grupta kafaya oynayacak 2-3 takım var.bakalım ilerleyen haftalarda neler olacak.

Adsız dedi ki...

sampıyon sefaköy olur sefaköyü izleme fırsatı bulun emın olun kı bana katılcaksınız kocasınan macında hakem cok taraf tuttu ve 2 gollerı ofsayt kocasınanın sansı döndü

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.