Pazar, Aralık 28, 2008

Karşınızda SİYAD Sinopspor

İstanbul 1. Amatör Küme 8. Grup’ta bu sezon son derece mütevazi bir kadroyla önemli başarılara imza atan, son 3 haftaya play-off iddiasıyla giren Bayrampaşa Sinopspor, gelecek sezona son derece iddialı girecek. Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin (SİYAD) tam desteğini alan Mor Menekşeler, gelecek sezon SİYAD Sinopspor adıyla liglerde mücadele edecek.

Mor-Beyazlılar, SİYAD’ın Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlediği, Karadeniz TV’den 3 saat boyunca canlı yayınlanan ve yaklaşık 4000 kişinin izlediği gecede Sinoplulara tanıtıldı. SİYAD Sinopsporlu futbolcular ve yönetimi teker teker sahneye çağırıldı. Geceye katılan Sinop Milletvekili Abdurrahman Dodurgalı tüm futbolcularla teker teker tokalaştı. SİYAD Sinopspor’un genç futbolcularına övgüler yağdıran Dodurgalı, “Spor ve sporcuya önem verelim, gençlerimize sahip çıkalım. Onlara ilk önce fair-play’i aşılayalım ve centilmen olmayı öğretelim” derken futbolculara da nasihatlerde bulundu.
SİYAD Sinopspor Kulübü Başkanı Sabri Ersoy da konuşmasında, “Hepimize düşen görevler var. Eğer bunlar yerine getirirsek, takıma sahip çıkılırsa SİYAD Sinopspor’un profesyonel liglerde mücadele etmemesi için hiçbir neden yok” derken, SİYAD yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ersoy ayrıca, “Tüm Sinoplulara sesleniyorum. ‘Sinopluyum’ diyerek Sinoplu olunmaz. Sahip çıkarak, birlik ve beraberliğin getirdiği güçle Sinoplu olalım. SİYAD Sinopspor’u güzel yerlere getirelim” ifadelerini kullandı.

A takım seviyesinde gelecek sezonun hazırlıklarına şimdiden başladıklarını belirten Sabri Ersoy, birçok antrenörle görüştüklerini, kendilerine güç katacak ve büyük hedeflere taşıyacak bir isimle en kısa zamanda anlaşmak istediklerini söyledi.

Öte yandan kulübün yeni sitesi www.siyadsinopspor.com hizmete girdi. siyadsinopspor@hotmail.com e-posta adresinden de kulüple iletişime geçilebilecek.

Sinop Milletvekili Abdurrahman Dodurgalı, SİYAD Genel Başkanı Sebahattin Sungur ve SİYAD şube başkanları, SİYAD Sinopsporla birlikte...

Kulüp Başkanı Sabri Ersoy, Genel Sekreter Nevzat Şahin, genç takım antrenörleri Hakan Özer ve Arif Biçer

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Başkana bir soru sormak istiyorum.bayrampaşasinopspor ismini siyadspor olarak değiştirdikten sonra yine bayrampaşa belediyeden yardım alacakmı?eğer yine yardım alacaksa bayrampaşa ismini niçin kaldırıyor cevap verirseniz teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

Ben söyleyeyim daha çok para alacak çünkü Siyad derneğinden. Dernek ciddi bir para yardımı yapacak. Başkan göçmen sinoplularla alakası yok fakat birden en büyük sinoplu olup çıktı. Futbolun amatör ruhu bile kalmadı artık herşey para olmuş.

Adsız dedi ki...

selamlar sayın adsız arkadaşlarım yorumlarınıza çok teşekkür ederim.saolun varolun allah razı olsun.hepinizden .

cevap bir sayın kulüpler birligimizin bu isim degişikliginden haberi var ve yönetiminin .onlarda çok sevindiler


cevap iki.siyad sinop spor çok para almıyçak.dernek ciddi para yardımı yapmıyçak.evet başkan göçmen sinoplularla çok alakası var siyad sinop spor başkanı.evet en iyi sinoplu benim çünkü sinop ismini yaşatıyorum.futbolun amatör ruhu burda gelirseniz tanışırsak görürsünüz.ama hiç bir şey para degil.sayın adsız arkadaşlarım benle gece idmana mı çıktınız benle malzememi taşıdınız .benle hastaneyemi geldiniz.

adresim.siyadsinopspor@hotmail.com

cep.0541.289.57..57

cep.0537.608.42.15

benim herşeyim ortada işte ben buradyım

he eleştirilere çok açıkım ama haklı bilmeden asmak yok

saygı ve sevgilerimle

siyad sinop spor başkanı sabri ersoy.

Adsız dedi ki...

Bence 2009'da bambaşka bir SiyadSinopSpor görüceksiniz. Hele genç takımlar seviyesi inşallah iyi olucak. Çok yetenekli arkadaşlarımız var. Bende aralarından birisi olarak yazıyorum. Herkese Saygılar & Sevgiler Halil...

Adsız dedi ki...

sayın başkanım bizler sizi sporu sevdiğinizi bildiğimiz için seviyoruz sadece herhangi bir branşta şampiyon olup ilçemizi başka şehirlerde temsil ettiğiniz vakit HERKEZ HANGİ İLÇENİN TAKIMI OLDUĞUNUZU BİLEMEYECEK O YÜZDEN BEN SORUMU SORDUM YOKSA SİZ TAKIMINIZA HANGİ SPONSORLAR DESTEK VERİRSE TABİ O İSİMLE YER ALACAKSINIZ YOKSA SİZİ YAPTIĞINIZ İŞLERLE ELEŞTİRMEK İÇİN DEĞİL SAYGILARIMLA.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.