Perşembe, Aralık 25, 2008

Karacakılavuz'da hedef Süper Amatör

HABER: BENAN DİKER
Tekirdağ 1. Amatör A grubu ekiplerinden Karacakılavuzspor’da hedef Tekirdağ Süper Amatör Lig olarak belirlendi. Ligin ilk iki maçında şampiyonluk adaylarından Kaptan Barbaros ve Büyük Çınarlıspor’a kaybederek lige kötü bir başlangıç yapan yeşil-beyazlılar takımın başına getirilen eski bir kaleci olan profesyonel lig tecrübeli ve yıllarca amatör kümelerde başarı ile forma giymiş Erdinç Helvacı ile adeta yeniden doğdu. Tekirdağ temsilcisi 7 maç üst üste kazanınca bir anda şampiyonluğun en büyük adaylarından biri oldu.

Sitemize açıklamalarda bulunan genç teknik adam, geçen hafta oynadıkları Kaptan Barbaros maçında zoru başardıklarını evlerinde 1-0 kaybettikleri maçın rövanşında deplasmanda oynadıkları karşılaşmayı 2-0 kazanıp grubun namağlup lideri Kaptan Barbaros’u zirveden indirdiklerini ifade ederken bu hafta grubun yeni lideri namağlup Büyük Çınarlı’yı yenip hem rakiplerine ilk mağlubiyetini tattırmak hem de liderliğe yükselmek istediklerini söyledi.

Gelen başarı ile beraber takımın maçlarına ilginin arttığını ve seyirci sayısında gözle görülür bir artış yaşandığını ifade eden Erdinç Helvacı, belde halkının takımına sahip çıkıp bu hafta evlerinde oynayacakları final niteliğindeki mücadelede takımlarını yalnız bırakmamasını istedi. İlk maçta 2-1 yenildikleri rakiplerini evlerinde yenmek istediklerini belirten genç teknik adam, 5000’e yakın nüfusa sahip olan ve Tekirdağ’a 30 km uzaklıktaki belde temsilcisi kulübün bu sezon süper lig hedefine ulaşarak önümüzdeki sezon Tekirdağ’ı süper amatör kümede temsil etmek amacında olduklarını söyleyerek sözlerini tamamladı.

Belde halkının Galatasaray sevgisi nedeniyle Karacakılavuzspor'un ikinci renkleri sarı-kırmızı.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Haydi Karacakılavuz bitsin özlemimiz şampiyonluk bu beldeye yakısır.

Adsız dedi ki...

Hadi karacakılavuz bitirelim şunların işlerini

Adsız dedi ki...

sana bu yakışır tertip

Adsız dedi ki...

harun'a forma çok yakışmaış...

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...