Pazartesi, Aralık 29, 2008

İstasyonspor zirvenin yeni sahibi


LÜLEBURGAZSPOR: 2 İSTASYONSPOR: 3

Kırklareli 1. Amatör Küme A Grubu'ndaki final niteliğindeki maçta İstasyonspor deplasmanda Lüleburgazspor'u 3-2 yenerek rakibinin nağmalup unvanına son verdi ve zirveye yükseldi.

Lüleburgaz Toprak Saha'daki maça hızlı başlayan konuk yeşil-beyazlı ekip elde ettiği pozisyonları değerlendiremedi. İlk yarım saatlik dilimde Lüleburgazspor ender yakaladığı pozisyonlardan birini gole çevirerek 1-0 öne geçti. İstasyonspor geri duruma düştükten sonra ataklarını arttırdı ilk yarının sonlarına doğru bulduğu golle skoru eşitledi. İlk yarı bu skorla sona erirken hakem triosunun İstasyonspor ataklarında verdiği ofsayt kararları Yeşil-Beyazlılar'ın büyük tepkisini çekti.

İkinci yarıda üstün olan taraf yine İstasyonspordu ve yeşil beyazlı ekip ikinci yarının başlarında bulduğu golle durumu 2-1'e getirdi.Lüleburgazspor kullandığı serbest vuruştan seken topu tamamlayarak skoru 2-2'ye getirdi. Rakibi karşısında son dakikalarda futbol olarak üstünlük kuran İstasyonspor bulduğu golle skoru 3-2'ye getirerek Lüleburgazspor'un nağmalup unvanına son verdi.

İstasyonspor futbolcuları takım olarak süper amatörü hakettiklerini ve iç sahada oynuyacakları Pehlivanköy maçını da alarak zirvedeki konumlarını koruyup farkı açmak istediklerini belirttiler.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.