Salı, Aralık 30, 2008

Şiddete karşı tribünler el ele


'İstanbul'da Tribünler El Ele' adı altında yapılacak olan toplantının tarihi netleşti. Tuzla Tayfa grubu lideri Ergün Tarhan tarafından ortaya atılan ve Ayazağa Meydan, Avcılar Gençlik, Genç Feriköylüler ve Balatlılar tarafından desteklenen bu organizasyon 10 Ocak 2008 Cumartesi saat 18.30 – 19.30 saatleri arasında Ayazağa’ da gerçekleştirilecektir.

Ayazağaspor tribününden Turgay Tokel yaptığı açıklamada, "Taraftarların futbolun bir parçası olduğunu hepimiz biliyoruz. Süper amatör ve 1. amatörde yer alan takımların taraftar grupları olarak artık şiddetin son bulması, karşılaşmalarda küfürün yavaş yavaş ortadan kalkması için adımlar atılması gerektiğini düşünüyoruz. Bu toplantının amacına ulaşması için hem amatör haberleri yapan sitelerde, hem de amatör takımların kendi sitelerden gerekli haberlerin yapılması ve amatör sevdalıların bizlere destek olmalarını bekliyoruz" dedi.

Tokel, cumartesi günü yapılacak olan toplantıya katılmak isteyen taraftar gruplarının temsilcilerinin tuzla.ayazaga@hotmail.com veya turgay_tokel@hotmail.com adreslerine mail atmalarını isterken "Gerekli katılımın sağlanacağından şüphemiz yok. İstanbul’ da bir ilki gerçekleştirimek için Cumartesi günü yapılacak bu toplantıya katılımalarınızı önemle rica ederiz" dedi.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.