Salı, Aralık 30, 2008

Giresunlular futbol turnuvasında buluştu

HABER: EROL EFTEKİN
Gaziosmanpaşa’da kurulu bulunan Giresun Dernekleri Haziran ayında trafik kazasında vefat eden dernek başkanı Ergün Aydın anısına Futbol Turnuvası düzenliyor.
Geçtiğimiz yaz ayında elim bir trafik kası sonu hayatını kaybeden, Giresun Dereli Eğriambar köyü dernek başkanı Ergün Aydın anısına düzenlene ‘Ergün Aydın ve Topal Osman Futbol Turnuvası’ Gaziosmanpaşa Albayrak Halı Saha Tesislerinde 40 dernek takımının katılımı ile başladı.
Turnuvanın açılışına Giresun CHP Milletvekili Eşref Karaibrahim, Gaziosmanpaşa Bel Bşk. Dr. Erhan Erol, Giresun eski AKP Milletvekili Hasan Aydın, GOP CHP Bel Bşk. Adayı Halil İ.Türkyılmaz, Zeytinburnu CHP Bel. Bşk. Adayı Adil Emecan, Giresunspor Başkanı Olgun A.Peker, GİRDEF 2. Bölge Başkanı Nuri Yılmaz, Bahat Hastanesi İdari Amiri Ahmet Demiray, Sultangazi Milli Eğt.Şb.Md.Mustafa Şenol Saygılı, Sultangazi Halk Eğt.Md.Abdurahman Ada, GDB Başkanı Halil Kütük, MHP Gaziosmanpaşa Belediye Başkan A.Adayı Yusuf Usta, AKP Sultangazi Belediye Başkan A.Adayı ve GOP eski Bld. Bşk. Ferşat Terzioğlu, Yerel Medya Grup Başkanı Ali Şükrü Kara, CHP Eyüp Bld. Bşk. A.Adayı Emin Atmaca, Giresun Son Haber Zeki Al ile çok sayıda dernek yönetici ve üyeleri katıldı.

‘Giresun Dernekler arası Osmanağa Futbol Turnuvası’ açılışına katılan Giresunspor kulübü Başkanı Olgun Aydın Peker’i taraftarlar bağrına bastı Açılışta bir de konuşma yapan Peker, böyle anlamlı turnuvaları düzenleyip katkı sağlayanları kutlayarak, Giresunspor’a olan taraftar desteğini de her zaman beklediklerini ifade etti.

Fotoğraflar: Giresun Son Haber Gazetesi


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.