Pazar, Aralık 28, 2008

Çekmece, baklavanın tadını çıkardı!

KÜÇÜKÇEKMECE: 1 KAĞITHANE GÜLLÜOĞLU: 0

HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
İstanbul Süper Amatör Küme 16. hafta mücadelesinde Küçükçekmecespor, Kağıthane Güllüoğluspor’u 1-0 yenerek rakibine zirve yarışında büyük bir darbe vurdu.
İki takım Küçükçekmece Metin Oktay Stadı’nda karşılaştılar. Havanın soğuk olamsı ve yağan yağmura rağmen büyük ilgi gören müsabaka öncesi stat zemininin müsabakaya elverişli olup olmadığı yönünde inceleme yapan hakem üçlüsü, karşılaşmayı oynatmaya karar verdiler.
Karşılaşmaya hılı başlayan misafir takım Kağıthane Güllüoğlu, oyunun ilk dakikalarında gol aramaya başladı. 20’de Güllüoğluspor serbest vuruş kulandı. Mehmet’in şutu Küçükçekmecespor kalesinin üst direğinden döndü. Daha sonra Küçükçekmecespor oyun kontrolünü eline geçirdi ve rakip kalede etkili olmaya başladı. Özellikle golcü Yalçın, Güllüoğlu defansına zor anlar yaşatmaya başladı. İlk yarı her iki takım da yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi.
İkinci yarı rüzgarı da arkasına alan ev sahibi Küçükçekmecespor gol için bastırdı. Yeşil-Beyazlılar’da (Ama bu maçta formaları simsiyahtı) Özelikle Yalçın yakaladığı pozisyonlardan yararlanamadı. Fatih’in yerine oyuna dahil olan Agit de Küçükçekmece adına tehlike yaratmaya başladı. Bu ataklardan birinde 85. dakikada Agit’in mükemmel vuruşuyla Küçükçekmecespor öne geçti: 1-0.
89’da birbirlerine sert giren Küçükçekmecesporlu İlhan ve Güllüoğluspordan Cumhur kırmızı kartla oyun dışı kaldılar. Maç da 1-0 sona erdi.

Bu galibiyetle büyük sevinç yaşayan ev sahibi yeşil-beyazlı takım haftaya deplasmanda oynayacağı Erokspor müsabakasını da alıp küme düşme potasından kurtulmak istiyor. Kağıthane Güllüoğluspor’da alınan mağlubiyet sonunda büyük üzüntü yaşarken, Güzelce-Bakırköy müsabakasının berabere bitmesi ‘Tatlıcılar’ için teselli oldu.
STAT: Metin Oktay
HAKEMLER: Mustafa İspiroğlu *** Seyfettin Ünal *** Serdar Kip***
KÜÇÜKÇEKMECESPOR: Mustafa*** İlhan** Ercan*** Volkan** Eyüp*** Oğuz*** Şenol*** Erdin** Yalçın*** Fatih**(Agit***) Yasin Türkyılmaz ***
KAĞITHANE GÜLLÜOĞLU: Muhsin** İsa*** Gürbey** Erkan** Arda* Mehmet** Fırat** Cihan* (Cumhur *) Bangoura ** Türken* (Hamza*) İbrahim ***
GOL: Agit (85)
KIRMIZI KART: İlhan (89) / Cumhur (89)
Metin Oktay Stadı'nın zemini adeta çamur deryasıydı...
Yardımcı hakem ve gözlemci sahayı incelerken...
Küçükçekmecespor taraftarı kapalı tribünü tıklık tıklım doldurdu ve 90 dakika takımları müthiş bir destek verdi.
Küçükçekmecespor Kulüp Başkanı Ahmet Kurşun, karşılaşma sonrası soyunma odasına inere futbolcularını tebrik etti.

Karşılaşama öncesi Küçükçekmecespor Kulüp başkanı Ahmet Kurşun, misafir takım Kağıthane Güllüoğluspor’un başkanı Nejat Gülü’ye ‘hoşgeldiniz’ diyerek başarılar diledi.

24 yorum:

Adsız dedi ki...

k. güllüoğlunda oynuon yabancı futbolcunun adını ve soyadını bilen varsa yazabilrmi bana burda.

Bekliyorum saygılarımla

Efkan dedi ki...

Ibrahima Sory Bangoura.

1983 doğumlu ve Gineli. Daha önce Küçükpazarspor'da oynadı.

Adsız dedi ki...

güllüoğlu takımı da çok istikrarsız bir galip bir mağlup iyi takım bence her şartta galip gelmesini bilmeli.

Adsız dedi ki...

arkdaşlar ben maçı seyrettim feriköy maçından sonraaa oraya gitiimm bence o güllü oğlunda oynayan bangura gidp eminönünede saat satsın bu kadar kötü adam olmaz zenci diee bi adam oynarmıı kütüğü ganalı olan topçu oluyo anlmadım ben bu işi ama çekmece ii mücdelee ama o sahdaaa innaın domuzu bağlasan durmazz nasıl maç oynatolarr o sahada akıl fikir erdiremedim teşkküerler şimdiden

Adsız dedi ki...

kağıthaneli taraftarlar ne oldu kitlendiniz .

Adsız dedi ki...

o sahada bugün oynayan bir futbolcu olarak burdan ilgili ilgisiz herkeze sesleniorum.. bu soguk havada bu şekilde balcık çamur deryasında ki kale önlerinde bilege kadar çamur hareket etmek nerdeyse imkansızdı.. bu sahada FUTBOL oynanmaz oynanmalıda. gelelim soyunma odalarına.. sıcak su bile yok banyonlar rezalet içinde su basmış profesyonel ligde yıllarca oynamış bu takıma hiç yakışmıyor.

Adsız dedi ki...

rezalet ya bu sahalarda nasıl maç oynatıyorlar akıl almaz kar yağar hakem top sekermi diye bakar, hakem çamurlu sahada top sekiyomu diye bakıyo olacak iş değill..

Adsız dedi ki...

ben bir tarafsı seyirciydim..hep bahane..... neden yenilen takımlar bunu bir türlü içlerüine sindiremezler. sonuçta iki takımda aynı sahada oynadı....kabulllenin k. çekmece hakkıyla yendi...

Adsız dedi ki...

haklsın kardeşim içlerini rahatlatmak adına yalandan yaygaralar bunlar aynı sahada verilen mucadele ve çekmecenin aldıgı 3 puan.

Adsız dedi ki...

Ben çoook tarafsızım, iki takımlada uzaktan yakından alakam yoktur. Hatta sadece E-5 ten geçerken gördüğüm bir stad.

Arkadaşlar, birbirinize üstünlük sağlamak adına değilde bazı şeyleri düzeltmek adına konuşalım.

ŞİMDİ SORUYORUM SİZE, HANGİ FUTBOLCU BÖYLE REZALET BİR SAHADA MAÇ YAPMAK İSTER? ÇAMUR FANTAZİSİ YOKSA TABİ...
LÜTFEN YAHU ÇEKMECE KULÜP BAŞKANI UYUYOR MU, HİÇ YAKIŞIYOR MU SİZE BU SAHA???
SİZİN DİĞER İLÇELERDEN NE EKSİĞİNİZ VAR? KAYMAK GİBİ BİR SUNİ ÇİM YAPSANIZDA STAD ŞÖYLE BAYRAM YERİNE DÖNSE FENA MI OLUR?
Fotoğraflara poz verirken, çamurlu rezalet sizin eseriniz değilmiş gibi sırıtmayında işinizi yapın birader...

Şimdi tatmin oldunuz mu arkadaşlar?
Bu yazıyı yazan kişi yeterince tarafsızdır. Çünkü kimseye yalakalık yapmazzz...

Adsız dedi ki...

Ayrıca,
o sahaya maç veren zihniyetin, zihniyetinden şüphe ederim...

Rezalete örnek sahalar:
Küçükçekmece
Merter
Bahçelievler
.
.
...devamını saymak isteyen arkadaşlar eklesin lütfen...

Kaliteli Futbol İçin
Hepbirlikte...

Adsız dedi ki...

saha çok güzeldi yasza kadar kuraklıktan kurudu gerçek çim vardı kurudu ve toprak oldu


http://www.kucukcekmeceliler.org/giris.php

küçükçekmcespor sitesi

Adsız dedi ki...

FEDERASYON İYİCE ŞAŞIRDII BE BU SAHADA FUTBOL OYNATILIRMI YAZIK GÜNAH DEĞİLMİ BU İNSANLARA GÖZ VAR NİZAM VAR AYIP BE KAĞITHANEYE BU KADAR İHANET YAPILIRMI YETER ARTIK.. HAKEMLERDE BU MAÇI OYNATMIŞ YA YUH ARTIK ONLARA BE AMATÖR FUTBOL ARTIK İYİCE KÖTÜYE GİDİYOR İSTFİT BUNA Bİ DUR DE..!

Adsız dedi ki...

KÜÇÜKÇEKMECEYE GİDEMEDİK ... Takımımızı yalnız bıraktık diye üzgünüz ama daha önce gerçekleşen deplasman olaylarından dolayı KAĞITHANE GÜLLÜOĞLU Spor Deplasmana otobüs Kaldırmama kararı aldı Kimse Kağıthane korktu gelmedi diye düşünmesin Biz Her Zaman Kağıthanemizin Yanındayız...

HOWARDA KAĞITHANELİLER

Adsız dedi ki...

sampıonluga oynayan bı takıma werılıcek bı saha deıll hatta hc bı takıma werılmez bu sahaa

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar mazeretiniz buysa hiç oynamayın daha iyi valla :) Yenildiniz işte kabul edin. Veya kandırmayın kendinizi adama bak ya şampiyonluğa oynuyan takımmış falanmış herkes şampiyonluğa oynasaydı güzel stadlarda oynarlardı. Biraz mantıklı yazın. Okurken gülüyorum bu tür yazılara yazık tek kelime..!

Adsız dedi ki...

iki takımda aynı sahadaydı k.cekmece mücadele olarak ezdi kagıthaneyi... sampiyonluga oynayan takım her sartta yenmesini bilmeli... bahane utdurmamalı...zaten bu takımla istanbul dısına çıkmaya kalkmasınlar...aynen geri dönerler, ne takımlar var, kagıthanenin haberi yok. o kadar para var is yok... su an açık ara lider olurdu bu para baska takımda olsaydı...

Adsız dedi ki...

Son yorumu yazan arkadaşa katılıyorum. Bakın Bayrampaşaspor'a adamlarda para yok. Ama yürek var. Kağıthanede de bu olsaydı açık ara lider çoktan olurdu. Yalan mı? Yok bakırköy yok güzelce falan var diyipte bunlarıda mazeret etmesin kimse yemezler. Oynayan kazanır abi bu kadar basit.

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar zihniyet yanlış...
İki takımıda boşverin

SAHA ÇOK KÖTÜ FUTBOLA YAKIŞMIYOR

KÜÇÜKÇEKMECE STADINA BU ZEMİN YAKIŞMIYOR...

DAHA GÜZEL OLSUN DİYE YORUM YAZIYORUM... TARAFSIZIM...

GELECEK İÇİN, FUTBOL İÇİN.
LÜTFEN BÜTÜN SAHALARI DÜZELTİN...
REZALETE İZİN VERMEYİN.

TEŞEKKÜRLER
SEVGİLER
MUTLU YILLAR

Adsız dedi ki...

Küçükçekmece Bu Maçı Bence Taraftarıyla Kazandı Bakıyorumda Fotoğraflara Videolara Gerçekten K.Çekmece taraftarına Şapka Çıkartmak Lazım O Soğua, O Yağmura Rağmen 500 kişilerdi..Amatörde Zaten Böyle Bi taraftar yok Ben 3.lig 2.lig Maçlarını seyrederim Böyle Taraftar Görmedim Zor Bulunur...Gerçekten Hayran Kaldım Tribünlere...helal Olsun Davanızda Başarılar Dilerim Küçükçekmeceliler...!

Kağıthaneliler dedi ki...

ya nedense anlamıyorum bakırköy puan kaybedince bizde kaybediorus.Takımımız gerçekten iyi saha zemini kötüydü gerçekten kağıthane daha önce böyle sahada oynamadığı için zemin kötü geldi.K.çekmece her evindeki maçını burda oyndıkları için onlar için sorun yok.Zaten biz sizi nurtepe sahassında yenmiştik hatırlatırım 3-0 orda rezil futbol oynuodunuz.nese ben K.haneye başarılar diliyorum inş.bu sene 3.ligdeyiz








HOWARDA KAĞITHANELİLER

Adsız dedi ki...

bu sahada hangi hakem futbol maçı oynatabilirki çok rezil bi saha kapanması gerekn bi saha k.çekmecenin kazanması normal zamanın inegölde beşiktaş inegöle yenilmişti çamur sahada teknik oyuncular için top oynanabilecek bi saha değil ancak horoz dövüşü yapılır bu sahada ama hakeme bravo oynatmış

Adsız dedi ki...

AMATÖRDE BİZİM GİBİSİ YOOOOKKK....!!!

KÜÇÜKÇEKMECELİYİZ BİZ HERYERDEYİZ ;)

Adsız dedi ki...

çekmece, fikirtepe el ele KÜMEYE
HOWARDA KAĞITHANELİLER

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.