Salı, Aralık 30, 2008

Dudulluspor Süper Amatör'den çekildi


İstanbul Süper Amatör Küme’de Dolayobaspor’dan sonra ligden çekilen ikinci takım Dudulluspor oldu.

2. Grup’ta mücadele eden Yeşil-Beyazlılar, 16. haftanın sonunda ligden çekilme kararı aldı ve bunu İSTFİT’e yazılı olarak sundu. Sezona çok kötü başlayan ve iddiası azaldıktan sonra kadrosunu dağıtıp gençlerle mücadele etmeye başlayan Ümraniye temsilcisi, geride kalan 16 haftada sadece Cankurtaranspor’u 3-1 yenebilmiş, diğer tüm karşılaşmalardan yenilgiyle ayrılmıştı.

Altyapıdaki tüm branşlarda başarılı sonuçlara imza atan Yeşil-Beyazlılar’ın sezonun geri kalanında bu takımlara ağırlık vereceği, A ve B genç takımdaki gençleri A takıma da göndererek daha fazla yormak istemediği için böyle bir karar aldığı açıklandı.
Son maçlarda 1990-1993 doğumlu oyuncuları oynatan Dudulluspor, gruptaki son maçında uzun süre direndiği Avcılar Belediyespor'a ikinci yarıda gelen gollerle 7-0 yenilmiş, ağır tempoyu kaldıramayan 4 futbolcu 90 dakikayı tamamlayamadığı için Yeşil-Beyazlılar sahada 7 oyuncuyla kalmıştı.

Dudulluspor geçen sezon grubunda uzun süre şampiyonluk mücadelesi vermiş, son haftalarda yarıştan kopmuştu. Yeşil-Beyazlılar 2002-2003 sezonunda İstanbul’u 3. Lig terfi maçlarında da temsil etmiş ve ilk kademenin finaline kadar yükselmeyi başarmış, burada Sakarya Serdivanspor’a penaltılarla 4-1 yenilmişti.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ligden çekilen takımın futbolcuları devre arası başka süper amatör yada 2ci amatör takımda oynuyabilirlermi trasfer teklifi gelse....bunun için bilgi nerden alınabilinir.bilen birileri varmı acaba

Adsız dedi ki...

mevcut kurallara göre sadece profesyonele gidebilirler, başka amatör ligde oynayamazlar

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...