Cumartesi, Aralık 27, 2008

Bakırköy ve Yavuzselim yenişemedi

BAKIRKÖY: 1 ESENLER ÖZYAVUZSELİM: 1 (AG)

İstanbul A Gençler Ligi'nde Bakırköyspor'la Esenler Öz Yavuzselimspor 1-1 berabere kaldı. Maça hızlı başlayan taraf Bakırköyspor oldu. Yeşil-Siyahlılar'ın gelişen bir atağında sol kanada atılan uzun top Muharrem'in ayağında kaldı. Bu futbolcu çaprazdan çok sert ve düzgün şutla Bakırköyspor'u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.
Konuk ekip ikinci yarıya daha iyi başladı. Kırmızı-Beyazlılar rüzgarın da yardımıyla bir gol buldu ve maça 1-1'lik eşitlik geldi. Maçın sonlarına doğru Bakırköyspor'un ataklarından gol sesi çıkmayınca maç 1-1 sona erdi.
Bakırköyspor'da 10 numara Muharrem ve 2 numara Kaan, Esenler Özyavuzselim'de ise 10 numaralı oyuncular oynadıkları futbolla dikkat çekti.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

çok guzel maçtı her 2 takımıda tebrık edıyorum.

Unknown dedi ki...

maç gerçekten güzeldi ilk yarı hakemin yanlıişlarına rağmen futbolcular top oynamaya çalıştı her iki takım futbolcularını kutlarım bakırköy den 10 numara 2 numaranın yanında 9 numaralı futbolcuları çok güzel es.öz y.selimden ise 10 numaraları 3 numara 11 ve 5 numaralı futbolcuların takibi bence iyi olacaktır. her iki takımada başarılar

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...