Salı, Aralık 30, 2008

Ayazağaspor'un maçları artık radyoda


İstanbul Süper Amatör Küme 1. Grup takımlarından Ayazağaspor'un iç saha maçları bundan öyle internet aracılığıyla radyodan takip edilebilecek.

http://www.ayazagamahallesi.net/ editörü Yüksel Cırt yaptığı açıklamada, ilk olarak bu haftasonu oynanacak Ayazağaspor-İdealtepespor karşılaşmasını naklen vereceklerini, amatör futbolseverleri bu karşılaşmayı internet üzerinden dinleyebileceğini söyledi.

Radyo için link:
http://www.ayazagamahallesi.net/radyo.htm

7 yorum:

Adsız dedi ki...

cengelkoyspor.com olarak bu girişiminden ötürü ayazağa web sitesi editörlerini kutlarız. Başarılarının devamını dileriz.

Topkapıspor Admin dedi ki...

entresan bir durum.2 maç sonra yayını iptal ederlerse şaşırmam.

Adsız dedi ki...

öncelikle böylesine güzide bir futbol takımının maçlarını yayınlamasından dolayı yüksel beyi tebrik ederim azda olsa kendisini tanırım sanmıyorum 2 maç sonra iptal olmaz

Adsız dedi ki...

Topkapıspor AYAZAĞA Sporu başka takımlarla karıştırıyosun herhalde.Yapılan güsel şeyleri takdir etmek en doğru olan şeydir.Sen radyo nun kapanıp şaşırmayı çok beklersinde seneye süper amatörden gelir gelmez düşmenize daha önce şaşırırsın büyük ihtimalle ;)

Adsız dedi ki...

Turgay Tokel,

Yüksel Bey' in daha önceden de girişimleri olmuştu ama çeşitli nedenlerle bunu başaramamıştık. Bu hafta ile birlikte güzel şeyler ortaya çıkacaktır. ayazagaspor.com olarak sonuna kadar kayıtsız şartsız destekliyorzz.

Adsız dedi ki...

İstiyoruzki Ayazağa Atartürk Stadında oynanan Tüm karşılaşmaları Radyo Ayazağadan canlı yayınlamak, şuan için sadce Kendi tamımımızın maçlarını yayınlayacağız ilerde şartlar oluşursa tüm maçları yayınlamayı planımız içine dahil edeceğiz. Desteğini esirgemeyen Turgay Tokel ve Erhan'a ve tüm arkadaşlara Tüm Amatör futbola gönül verenlerin Yeni yılını kutlarım.
Yüksel CIRT

Adsız dedi ki...

ayazağa spora yakışır radyo az bile tv den de yayınlanması lazım diyecek kadar ayazağayı destekliyor ve seviyorum.keşke geçen seneki ultra takımın maçlarıa yayınlansaydı diye içimden geçmiyor değil yani

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...