Pazar, Aralık 28, 2008

5. Grup'ta onlara her hafta 'bayram'!

BAYRAMPAŞASPOR: 3 YILDIZTABYASPOR: 1

HABER-FOTO: EROL EFTEKİN
İstanbul Süper Amatör Küme 5. Grup’ta üst ve alt sıralara ilgilendiren maçta lider Bayrampaşaspor, Yıldıztabyaspor’u 3-1 mağlup etti.

Oysaki oyuna konuk ekip Yıldıztabyaspor daha derli toplu ve atak başlamıştı. 5. dakikada Hakan’ın şutu yan ağlarda kaldı.
15’te Yıldıztabyasporlu Hakan bu sefer bu sefer golünü attı. Bu dakikada ceza alanında yakaladığı topu golcü futbolu yakından ağlara yolladı: 0-1
25’te kornerden gelen topa Bayrampaşa’dan Cemal’in kafa şutu az farkla auta çıktı.
30’da kaptan Sedat’ın ceza alanına gönderdiği serbest atışta Sabri Yakın mesafeden golü atamadı.
38’de kaleci Üzeyir’in hatalı çıkışını affetmeyen Aliekber durumu eşitledi: 1-1.
Konuk takımdan Mustafa hoca, Aliekber’in golü elle attığı gerekçesi ile maçın orta hakemi Bekir Korkmaz’a itirazda bulundu.
Konuk Kırmızı-Beyazlılar ikinci yarıya, ilk yarının son dakikalarında kaleci Ahmet ile çarpışan ve sakatlanan Hakan’ın yerine Görkem’i alarak. başladı. Bu yarıya yine süratli başlayan ekip Yıldıztabyaspor oldu. İkinci yarının ilk dakikalarında Ahmet mutlak gollük pozisyondan yararlanamadı.
Yıldıztabyaspor ataklarında, sakatlanarak çıkan Hakan’ın yokluğu belli oldu. Görkem, Onur ve Hakan ile etkili olmaya çalışan Gaziosmanpaşa temsilcisinin futbolcularının ataklarını Bayrampaşa’dan kaptan Sedat, Ali ve zaman zaman geriye gelen ve savunmasına yardım eden Tugay etkisiz hale getirdi.

80’de, ikinci yarıda Sabri’nin yerine oyuna giren Volkan’ın kafa ile aşırttığı topu Aliekber önce göğsü ile yumuşattı sonra sert bir vuruşla ağlara yolladı: 2-1.
Bu golden sonra her iki takımda da sert hareketler göründü. Maçın orta hakemi Bekir Korkmaz Bayrampaşa’dan Tayfun ile Yıldıztabyaspor’dan Aykut’u birbirlerine sert girdiği gerekçesi ile oyundun attı.
88’de Volkan’ın şutunu kaleci Üzeyir yatarak önledi.
Maçın son dakikalarında konuk takımın teknik direktörü, orta hakem tarafından saha dışına gönderildi. Karşılaşmanın 2-1 biteceği zannedilirken Volkan uzaktan aşırtma bir şutla kaleci Üzeyir’in üstünden skoru belirledi: 3-1.

Maçtan sonra Bayrampaşasporlu futbolcular 3 puan almanın sevincini taraftarı ile paylaşırken konuk Ekip Yıldıztabyaspor’da ise yenilginin faturasının hakeme kesildiği itirazlardan belli oluyordu. Kırmızı-Beyazlılar’ın tek tesellisi ise alt sıralarda olan takımların da bu hafta yenilmesi oldu.

Yıldıztabyasporlular erken gole çok sevindi ancak maç sonunda Kırmızı-Beyazlılar soyunma odasına mutsuz gitti.

Bayrampaşasporlu futbolcular galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaştılar.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Önümüzdeki hafta Tuzla-Bayrampaşa maçı iyi maç olur. İzlenesi bir maç

Adsız dedi ki...

YENİ YÖNETİMİMİZE GÜZEL BİR HEDİYE.SOĞUK,SICAK BAYRAMPAŞA İÇİN FARKETMİYOR HER HAVA KOŞULUNDA TARAFTARINI SEVİNDİRMESİNİ BİLİYOR BU SOĞUK HAVADA BİZLERE VERDİĞİ GALİBİYETLE İÇİMİZİ ISITTILAR.ŞAMPİYONLUĞA HER HAFTA DAHA HIZLI YAKLAŞIYORUZ .BİZLERE DÜŞEN BU BAŞARIYI YAKALAYAN TAKIMIMIZI ALKIŞLAMAK.

Adsız dedi ki...

adım önemli degil ama neden bu maçtan önceki maçı göstermemişler altıntepsinin maçı lütfen altn tepsiyi basite almayın cok yetekli oyuncuları var bunu okuyacak önemli bir kişi için söliyom bu pazar altıntepsinin macını izlemeye gele bilir. bunu bir rica olarak sölüyom

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.