Pazartesi, Kasım 24, 2008

Özalibeyköyspor Başkanı Metin Çırpan: Amatör kümelerde tüm dengeler bozuldu


HABER-FOTO: EROL EFTEKİN
İstanbul 1. Amatör küme 12. Grup takımlarından Özalibeyköyspor’un başkanı Metin Çırpan gruplarında bazı takımlara ayrıcalık yapıldığını öne sürdü. Çırpan yaptığı açıklamada, “Grubumuzda birinci, ikinci ve üçüncü takımların son üç maçına bakıldığında maçların oynanacağı statlar, hakemler ve gözlemci raporları hepsi bazı takımların lehine bizimse aleyhimize işledi ve kimin şampiyon olacağı açıkça belli oldu. Amatör kümelerde son haftalara girilirken artık bütün dengeler bozmuştur. Sporda bu çifte standartlarla, kayırmacılıkla Türk sporu hiçbir yere varamayacaktır. Kurallar adam gibi, gereğince uygulanmalıdır. Bu tür olaylar ile Türk sporunu ileriye değil geriye götürürsünüz. Haksızlıkların, çifte standartların ülkemizde sporu seven genç beyinlerde nasıl sonuçlar yaratacağını hesaba katmanız gerekir” dedi.

‘İki kırmızı kartla ruh halimiz değişti’
Geçtiğimiz hafta sonunda Yıldıztabya Stadı’nda yaşananların çıplak gözle değerlendirilmesini isteyen başkan Çırpan, “Bizim kardeş kulübümüz olan Göktürkspor ile hiçbir sorunumuz yok. Ancak maçın orta hakemi Özer Bektaş acımasız davranarak 2 oyuncumuzu kırmızı kart ile oyun dışı bıraktı .Futbolcularımızın, hakemler sayesinde nasıl bir ruh haline sokulduğunu açıkça gördük. Bugüne kadar biz Türkiye’de kuralların, yasaların işlediğini varsayarak hareket ettik. Herkese çağrı yaptık. ‘Kurallar olsun, hepimiz uyalım. Kuralsızlığının da cezasını hep birlikte çekelim’ dedik. Taraftara ve tüm spor kamuoyuna da bu davranışlarımızla örnek olalım istedik. Ancak ezilen biz olduk. Bilinsin ki bizim Özalibeyköyspor Kulübü yönetimi olarak bu tavrımız güçsüzlüğümüzden değil, yasalara olan saygımızdandır” diye konuştu.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Sayın Metin Çırpan ortada kara bulutların döndüğünü iddia ediyor geçelim artık bu işleri arkadaşlar yaptğımız hataları ve başarısızlıkları kabullenmesini bilelim..Maçın hakemi acımasızdı diyor ne yapsaydı acısamıydı kırmızı kartlık yerde sarı mı verseydi..Bakıyorum gruplarda düşme durumu olan takımlar son haftalar geldi her maç kavga dövüş gidiyor acaba bu neyin alarmı hazımsızlığın olmasın yoksa yıllardır yaptıkları gibi...

Adsız dedi ki...

bence sayın Metin ÇIRPAN doğru söylüyor maçı izledim ve verilen kırmızı kartların haksız olduğunu düşünüyorum ayrıca hakemin yaptığı hatalar da göz önünde bulundurulmalı şampiyonluğun en büyük adayının ÖZALİBEYKÖY SPOR KLÜBÜ olduğunu herkez biliyor.

Adsız dedi ki...

MAÇI İZLEDİM HAKEM 3 KIRMIZI KART GÖSTERDİ . KIRMIZI KARTLARIN HEPSİ DOĞRUYDU. BAŞKAN IN BİLMESİ GEREKİR TRİBÜNE TEL RGÜLERE CIKMAK SARIKART ARKADAN FORMAYI CEKMEK SARIKARTDIR. EĞER ÖZALİBEYKÖYLÜ OYUNCULAR BU PERFORMANSI DAHA ÖNCEKİ MAÇLARDA GÖSTERsElERDİ UZAK ARA YAPARLARDI.

Adsız dedi ki...

Maçı izlemedim ama bu futbolun içinde biri olarak hakemlerin belirli takımlar lehine devranışlar sergilediğini bizzat yaşadım.Bugün bana yarın sana misali haksızlığa karşı gelmeyenler bir gün kendileri de haksızlığa uğrarlar

Adsız dedi ki...

"Hakem Bir elinde kadife eldiven diğerinde demir eldiven olan insandır. Kadife eldivenle sevmesini bildiği gibi, demir eldivenle de vurmasını bilmelidir" SULHİ GARAN

O yüzden sayın başkan hiç bir hakeme acımasız demeyin acırsan acınacak hale gelir ve adaletsiz olursun...
MAçı bizzat izledim hakem arkadaş gayet iyiydi...
Baran Kutlu

Adsız dedi ki...

EVET ARKADAŞLAR TEL ÖRGÜYE TIRMANMANIN CEZASI SARI KART, AMA SADECE ÖZALİBEYKÖY SPORA? GÖKTÜRKÜN ATTIĞI İLK GOLDEN SONRA KALECİ HARİÇ HEPSİ TEL ÖRGÜLERE ZIPLADI HAKEM HER HALDE BAŞKA TARAFA BAKIYORDU. 2. GOLDE ÖZALİBEYKÖYLÜ FUTBOLCULARDAN BİRİ DIŞARDAYDI HAKEM ISRARLA İÇERİ ALMADI NİTEKİM GOL GELDİ. KİMSE MARAL OKUMASIN GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ. HER ŞEY ORTADA. EN ACISIDA HER ŞEY ULU ORTA YAPILIYOR.BUNLARA KİM DUR DİYECEK.

Adsız dedi ki...

Metin Çırpan sen de eski bir hakemsin içinden yetiştiğin camianın bir adamına küfür etmek sana ne kadar yakışıyor? Sen demek ki hakemlik yaptığın dönemlerde de özalibeyköy maçlarında şike yapıyordun veya kendi semtinin takımlarını kolluyordun. Tel örgülere tırmanmak sarı kart, formadan çekmek sarı kart ve bir ilave senin 6 nolu oyuncun 45+ da oyun alanına izinsiz girdi ve sonrasında ikinci sarı karttan atılmadı. Bunları neden söylemiyorsun işine gelmediği için mi? Hakem 4 4 lük maç yönetti. Bu hem aldığı nottan hem de yerelfutbol.com un haberindeki puanlamadan belli.

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...