Pazar, Kasım 30, 2008

Vefaspor geç açıldı


KULAKSIZ OKSPOR: 2 VEFASPOR: 3

İstanbul Süper Amatör Küme 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Vefaspor, deplasmanda Kulaksız Okspor'u 3-2 mağlup etti.
Yaz dan kalma bir pazar gününde oynanan Okspor- Vefa maçı çok çekişmeli ve zevkli geçti. Okspor Stadı 1 gün önce yağan yağmurun etkisiyle yer yer su birikintisi ve çamurlu bir saha görüntüsündeydi. Maça hızlı başlayan ev sahibi takım 6. dakikada kazanılan korneri iyi değerlendirdi ve 1-0 öne geçti. 17'de de savunmanın arkasına atılan topta kaleci Şener'in çıkması ve rakip oyuncuya takılması ile kazanılan penaltıyı gole çeviren Okspor skoru 2-0 yaptı.

Bu dakikadan sonra Vefa yediği erken goller ile yaşadığı şoktan kurtuldu ve ataklarını sıklaştırdı. 30'da Tarık çıktı ve yerine Şeçkin girdi. 40'da Erkan ceza alanın içinde düşürüldü, kazanılan penaltıyı kaptan Kamil kullandı ve skoru 2-1'e taşıdı. İlk yarı bu skor ile bitti.

2. yarıda, 67'de Sezer'in yaptığı ortayı Onur kafa ile indirdi, indirdiği topu Şeçkin düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi: 2-2.
Daha sonra Okspor'un 2 ciddi atağında kaleci Şener'in kurtarışı Vefa için çok önemliydi. Dakikalar 75'i gösterirken orta sahada kazanılan bir topta Onur, kaleci ile karşı karşıya kaldı ve Vefa'nın 3-2 öne geçmesini sağladı. Maçın 85. dakikasında Şeçkin kaleci ile karşı karşı kalacakken Oksporlu oyuncunun müdahalesi ile yerde kaldı ve Vefa son 5 dakikayı 10 kişi ile tamamlamak zorunda kaldı.
Maç sonrası, 2-0 mağlup durumdan 3-2 galip gelmeyi başaran Vefa cephesinde büyük bir sevinç vardı.
Kaynak: www.vefaspor.org

3 yorum:

Adsız dedi ki...

kalecimiz şener ve forvetimiz onur'u tebrik ediyorum 3 puan almak için üstün çaba gösterdiler..vefa seyircisi.

Adsız dedi ki...

ŞAMPİYON VEFA...Doğru maç çok zevkli di tabi Ok sporlu taraftarlar olay çıkarsalarda neyse vefa çok ii gidiyoo çok güzel oynuyolar

Adsız dedi ki...

ben maçtaydım gerçekten cok cekişmeli mücadeleye dayalı bir maç vardı. Okspor gercekten maça istekli başladı ama vefaspor gercekten kaliteli futbolculardan kurulu bir takım.2 0 geriye düşmesine rağmen takım olduklarını gösterdiler.ben tebrik ediyorum vefasporlu futbolcuları ve teknık heyetini.

not... rezalet bi sahada oynandı ayrıca oksporlu taraftarlarıda maç sonunda yenilgiyi hazmedemedi.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.