Pazartesi, Kasım 24, 2008

Tekirdağspor, Malkara'dan şen döndü

MALKARASPOR: 0 TEKİRDAĞSPOR: 3

HABER: TARIK TOKTAY
FOTO: FERDİ GÜLER
Tekirdağ Süper Amatör Küme’de oynadığı son iki maçı kazanarak şampiyonluk yarışına kaldığı yerden devam eden Tekirdağspor, deplasmanda karşılaştığı Malkaraspor’u taraftarının çok yoğun desteğiyle 3-0 gibi net bir skorla yenerek lider Çerkezköy Belediyespor’un puan kaybettiği haftada, lider ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi.

Oyuna beklendiği üzere atak başlayan Tekirdağspor maçın henüz 1. dakikasında sol taraftan kullanılan köşe atışında ceza sahasındaki Eyüp’ün topa gelişine çok güzel vurmasıyla Malkaraspor deplasmanında 1–0 öne geçti. Öne geçmesine karşın gevşemeyen ve rakip kaleye yüklenmeye devam eden Sarı-Siyahlılar ilk yarıda başka gol bulamayınca devre 1-0 sona erdi.
İkinci yarıya da fırtına gibi başlayan Tekirdağspor, devrenin başlamasından 5 dakika sonra Burak ile farkı ikiye çıkarınca Malkaraspor’un direnci iyice kırıldı. Maç 2-0 devam ederken 70. dakikada Tekirdağspor’dan Mehmet Karaca kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Yine de maçı tamamen kendi kontrolü altında götüren Tekirdağspor, Ayvaz’ın ortasında rakip defans oyuncusu topu kendi ağlarına yollayınca farkı üçe çıkardı.
İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Tekirdağspor maçı 3–0 kazandı ve lider Çerkezköy ile arasındaki puan farkını bire indirerek gelecek hafta oynayacağı Veliköyspor maçı için iyiden iyiye moral kazanmış oldu.

Takımını hiçbir maçta yalnız bırakmayan Tekirdağspor Vandallar Taraftar Grubu Malkaraspor deplasmanında da Sarı-Siyahlılar'ın yanındaydı.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

başta abdullah hocaya ve o takımın malzemecisinden tutunda başkanına kadar tüm çalışanlarına tekirdağ spora emek veren herkeze takdir ve saygıyı lütfen başta tekirdağ halkı ve ileri gelenleri olmak üzere herkez bu nezaketi göstersin.bu takımın bu kadar başarılı olmasını bu kadar zor şartlarda ancak bu ekip başarabiliri lütfen bu takıma tüm tekirdağ halkı ve camiası sahip çıksın.tekirdağ spora 3 lig hatta daha yukarıları yakışır.menejer erol.tüm tekirdağ camiasına ve abdullah hocamıza ve oyunculara selam balıkesirden

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.