Salı, Kasım 25, 2008

Saruhanlı gençler 'kaya' gibi

HABER-FOTO: SERVET SARUN
Saruhanlı Belediyespor B Genç Takımı, hafta sonu kendi sahasında grubun güçlü ekiplerinden Kayalıoğluspor'u 5-1 'lik farklı bir skorla yenmesini bildi.
Maçın ilk 15 dakikası karşılıklı ataklar şeklinde geçti. 12. dakikada Kayalıoğluspor 1-0 öne geçti. Bu golün ardından Saruhanlı Bld.spor ataklarını sıklaştırdı ve 25.dakikada Vedat skoru 1-1'e getirdi ve ilk yarı 1-1 bitti.
İkinci yarıya ev sahibi takım hızlı başladı 46. dakikada Doğancan'ın frikikten mükemmel golü skoru 2-1 yaparken, 58'de Ferhat, 64'de Hakan ve 85'de Erol'un golleriyle Saruhanlı Bld.spor sahadan 5-1'lik farklı skor ile ayrıldı.

Maç sonunda bir açıklama yapan Saruhanlı Belediyespor Antrenörü Mutlu Çamlıyer (fotoğrafta sağda), "Kayalıoğluspor gibi fizik ve teknik kapasitesi çok üst düzeyde bir takıma karşı 5 gol atmak ve sayısız gol pozisyonuna girmek gurur verici. Sporcularım bu maça çok iyi konsantre oldular ve maçın başından sonuna kadar hiç mücadeleyi bırakmadılar. Amacımız grupta Şampiyon olup play-of maçlarına gitmek. Tüm sporcularımı göstermiş oldukları mücadeleden dolayı kutluyorum"dedi.

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...