Pazar, Kasım 02, 2008

Samandıraspor son anda yıkıldı

KÜÇÜKÇEKMECE: 2 SAMANDIRASPOR: 2

İstanbul Süper Amatör Küme 6. Grup’ta Küçükçekmecespor ile Samandıraspor 2-2 berabere kaldı. Küçükçekmece Metin Oktay Stadı’nda oynanan karşılaşmada geriye düşmesine rağmen ikinci yarı oynadığı güzel futbol ile skoru 2-1’e getiren kouk ekip 90+5’te yediği gole engel olamayarak 1 puana razı oldu.

İlk dakikalarda Küçükçekmece ev sahibi olmanın verdiği rahatlıkla Samandıra’nın üstüne gitti. Sağlı sollu ataklarla ilk 15 dakika Samandıra’yı kendi sahasına hapseden K.Çekmece’nin bulduğu bir net pozisyonda ev sahibi oyuncu kaleci Kadir ile karşı karşıya kaldı fakat açıyı iyi kapatan ve tehlikeyi önceden sezen Kadir topu rakibinden önce alarak golü önlemiş oldu. Kadir’in degajında sol kanattan topu alan Azim bekletmeden ortaladı, Erhan topu önüne alarak rakibini geçti, sol çaprazdan yaptığı ortada kale içerisindeki İsmail bir anda bomboş kaldı. İsmail’in vuruşunda top auta çıktı ve Samandıra yüzde 100’lük bir gol kaçırmış oldu.

Küçükçekmece bu dakikadan sonra ataklarını tekrar sıklaştırmaya başladı. Kullanılan bir serbest vuruşta defans topu kornere gönderdi. Köşe vuruşunda ön direkte boş kalan K.çekmeceli oyuncu topu Samandıra ağlarına gönderdi: 1-0. Karşılaşmada ilk yarı bu skorla bitti.

Samandıra ikinci yarıya daha istekli ve arzulu başladı. Ev sahibi ekip bu dakikalarda oyun kurmakta güçlük çekerken Atakan’ın nefis pasında dakikalar 65’i gösterirken golcü Erhan ustalığını konuşturarak önüne aldığı topa iyi vurdu ve kalecinin solundan topu ağlarla buluşturdu: 1-1.
Samandıra oyunda dengeyi kurduktan sonra galibiyet için rakibinin üstüne yüklenirken defansında boşluklar vermeye başladı. Kullanılan köşe vuruşunda K. Çekmece hızlı çıktı ve kontratak yakaladı. Samandıra az adamla yakalandı, sol kanattan ilerleyen K.Çekmeceli oyuncu ceza sahasında boşta olan arkadaşına pası çıkarmak istedi. Tehlikeyi iyi sezen Erkan araya girerek net bir golü önlemiş oldu.

80’de konuk ekip öne geçti. Kullanılan kornerde ceza sahası içindeki karambolde Özkan yerde kaldı. Herkes hakeme bakarken Özkan yerde olmasına rağmen önündeki topa güzel vurdu: 1-2.
Golden sonra seyirci desteğini de arkasına alan Küçükçekmece, Samandıra kalesini ablukaya aldı. Geliştirdiği ataklardan sonuç çıkaramayan Yeşil-Beyazlılar artık tüm hatlarıyla Samandıra kalesinde yüklenmeye başlamıştı ki hakem maçı 5 dakika uzattığını gösterdi. Uzatma dakikalarında kontratağa kalkan Samandıra’da sağ kanatta Hasan topla buluştu. 3’ e 2 yakaladığı pozisyonda ceza sahasında 2 Samandıralı futbolcu bulunuyordu fakat Hasan’ın yerden ortaladığı top çok zayıf olunca K.Çekmeceliler topu kontrol etmekte zorlanmadı.
Maçın bitimine saniyeler kala Küçükçekmecespor sol kanattan köşe direğine yakın bir noktadan serbest vuruş kazandı. Atışta, arka direkte topla buluşan 4 numaralı oyuncu meşin yuvarlağı kafayla ön direğe gönderdi. Boşta kalan topu ev sahibi oyuncular ağlara gönderdi ve skor belirlendi: 3-2.
Maç sonunda K.Çekmece’nin kalecisi Mustafa hakemlerle tartıştı fakat araya giren güvenlik güçleri olay büyümeden önledi.

Küçükçekmecespor

Samandıraspor

2 yorum:

Adsız dedi ki...

yine şansız bir gol yedik yine berabere bitti olsun adımız yeter 02.11.2008 pazar saat 14:15 samandıraspor-kartalgücü macına bekliyoruz sultaneyli 75.yıl stadı

Adsız dedi ki...

ben bi konuyu anlamıyorum walah bu k.çekmece sahasında nasıl mac oynatı yorlar ya inanılmaz kötü toprak sahada oynansa daha iyi bence bide bu k.çekmece bu sahayı we durumu bakıyköy gibii hak etmiyo lutfen sahip çıkısın biileri yoksa bu guselim semt takıları yok oluyo aynı durumda zeytinbuurunuda bulunmakta dikkaetiniz çektiysem

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...