Cuma, Kasım 28, 2008

Saha komiserleri bir araya geldi

HABER-FOTO: ORHAN BUDAK
Futbolumuzun Cefakar yöneticileri olan saha komiserlerinin toplantısı, yaklaşık 300 kişinin katılımıyla Şişli Belediyesi toplantı salonunda yapıldı.
Futbolumuzun eğitimli bir hizmet kervanına sahip olan saha komiserleri derneği hem kendi aralarında dertlerini dinlemek hem kaynaşmak için düzenledikleri toplantıya katılanlar arasında eğitimciler ve hakemler Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kendisi gelemediği için yardımcılarından Yaşar Ali Canpek’i görevlendirdi. Canpek’e plaket takdim edildi.
Türk Sporuna hizmet yarışında çalışan spora ve ülkemize gönül vermiş insanların bir sevgi yumağı idi toplantı yeri… 1986 yılında kurulan ve yaz kış yağmur çamur demeden sporcularımıza, hakemlerimize ve topluma hizmet vermekte olan bu güzide dernek üyeleri spor kamuoyunu sahip çıkması ve her kademede temsil edilmeleri sağlanmalıdır. Kendilerinin dertleri vardır, hem de dağlar gibi… Sorunlara rağmen spor aşkı bu sevgili dostlarımıza görevlerini yapmalarına engel teşkil etmiyor.
Saha Komiserleri Derneği İstanbul Genel Sekreteri ve Türkiye Saha Komiserleri Genel Başkan Yardımcısı Haluk Okan şöyle konuştu: “Biz dernek olarak İstanbul bölgesinde her hafta 250 kişilik ordumuzla maçlarımızda görev yapmaktayız. Ben hala sahalarda aktif olarak grev yapmaktayım. 20 Yıldan fazla bu camiaya hizmet etmekteyim. Bizim isteğimiz Futbol Federasyonu’nun bizlere sahip çıkmasıdır. Türkiye genelinde önümüzün açılmasını istiyoruz, söz sahibi olmak, federasyonda temsil edilmek istiyoruz. kısacası hak istiyoruz.”
Daha sonra kürsüye gelerek konuşma yapan TFF İl Hakem Kurulu Başkanı Ahmet Erdoğan, TFFHGD Başkanı İlhan Erdem, hakemler Sedat Aksu ve Nuri Bingöl birer konuşma yaparak spor ve sporcuya hizmet etmelerinin kendileri için bir görev olduğunu belirttiler. Ayrıca spor camiasının bir aile olduğunu, bu aile içerisinde birlik ve beraberlik olduğu müddetçe başarının geleceğinin altını çizdiler.
Dernek Başkanı Ali Tartan Konuşmacılara birer plaket vererek teşekkür etti.
Dernek yöneticilerinden Ali Tartan, Haluk Okan, Ali Vural Emekliğil, Metin Özdemir, Namık Kemal Şenol, Serdar Uzunoğlu, Kenan Çelik, Ahmet Kalyoncu ve Recep Pehlivanlar bu hizmetlerin artarak devam edeceklerini söylediler.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...