Pazartesi, Kasım 24, 2008

Lideri devirmek için tek 'ok' yetti

EROKSPOR: 1 BAKIRKÖYSPOR: 0

HABER-FOTO: ÖNER YIĞRIK
İstnbul Süper Amatör Küme 6. Grup’ta Erokspor ligin 11. haftasında sahasında lider Bakırköyspor’u 1-0 mağlup ederek yükselişini sürdürdü.
Sütlüce Stadı’nda oynanan müsabakada Bakırköy’ü konuk eden Yeşil-Sarılılar, rakibini Ali’nin ayağından bulduğu golle 1-0 mağlup ederek 17 puana ulaştı ve dördüncü sıraya yükseldi.
Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçerken, her iki takım da kontrolü elden bırakmadı. İlk yarının ortalarından sonra kontrolü eline alan Erokspor, Volkan’ın ortasında Ali’nin ayağından bulduğu golle devreyi 1-0 önde tamamladı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında skoru koruma içgüdüsüyle geri çekilen Kasımpaşa temsilcisi, lider Bakırköy karşısında kontrataklarla gol aradı. Şuursuzca bastıran konuk ekip ise ceza sahası içinde etkili olamayınca 90 dakika içinde başka gol olmadı. Karşılaşmadan 1-0 galip ayrılan Erokspor Albayrak galibiyetinin ardından yükselişini devam ettirdi.

Maçın ardından galibiyeti değerlendiren takım kaptanı Bülent Özyurt, “Son haftalardaki çıkışımızı lider Bakırköy karşısında da sürdürdüğümüz için mutluyuz. Oynadığımız futbolla maçı kazanmayı hak ettik. Güçlü rakibimize pozisyon vermeden galip geldiğimiz için de ayrıca mutluyuz. Çıkışımız sürecek” diye konuştu.
Stat: Sütlüce
Hakemler: Adem Koç, Mustafa Dinçer, Bayram Öztürk
Erokspor: 1-Sait **** 2-Bülent*** 3-Önder*** 4-Volkan*** 5-Gökhan *** 6-Nuri*** 7-Ramiz*** 8-Mehmet*** 9-Cengiz*** 10-Ali**** 11-Üzeyir***
Bakırköyspor: 1-Serkan *** 2-Tarik ** 3-Emrah ** 4-Cahit** 5-Yasin *** 6-Gökay *** 7-Erdem ** 8-Ergün** 9-Şerif** 10-Onur** 11- Yasin***
Gol: Ali

Maça 25 dakika ara verildi
Sütlüce Stadı'ndaki karşılaşmada zaman zaman gergin anlar da yaşandı. Mücadelenin ikinci yarısında futbolcuların ve bazı taraftarların karıştığı gerginlik neticesinde hakem üçlüsü soyunma odasına gitti. Ortamın yatışması ve gerekli güvenlik önemlerinin alınmasından sonra mücadele yaklaşık 25 dakikalık aradan sonra devam etti.
Maçın bitiş düdüğünün ardından da iki takım futbolcuları arasında gerginlik yaşandı ancak olay büyümeden önlendi.
Maçtaki gerginlikten bir kare...

4 yorum:

Adsız dedi ki...

erokspor bu maçta iyi oynadığını filan düşünüyosa bıraksın ligi.böyle sahada sıkışırlar şansa 1 tane atarlar ve kapanırlar öyle de oldu şenlikköyde normal futbol sahasında gerçek gücünüzü görelim bakalım erokspor ;)

Adsız dedi ki...

oncelıkle bunları solerken eskı bı bakırkoysporlu olarak cok uzuluyorm bunlarıı duydukca bu cocukların lıg basladıgından berı bı kurus para almamıslar nasıl motıve olucaklar pekı bu maclara 3 aydır para almıyor bu cocuklar yazık gercektn cok uzuluyorm bu bakırkoyspor bu gunlerı gercekten haketmıyor bunları soluyorm kı bu sıtede bazıları duysun belkı bu cocuklara para verırler...sızde bızım dılımız oldugunuz ıcın tesekkur edıyorum sıte sahıbıne bu yorumu gercekten yayınlayın kı bazıları belkı gorurde utanır...

Adsız dedi ki...

guzel bir mac oldu.. izleyenlerin keyif aldıgını dusunuyorum..

İncirli dedi ki...

Bakırköy inşallah kendi grubunda şampiyon olur.

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.