Cumartesi, Kasım 29, 2008

Leventspor puan saçmaya devam ediyor


LEVENTSPOR: 0 TEPEBAĞ KÜLTÜRSPOR: 0

İstanbul Süper Amatör Küme 1. Grup'ta sezona terfi maçlarına gitme hedefiyle başlayan fakat son iki maçtır umulmadık puan kayıpları yaşayan Leventspor, Çilekli Stadı'nda, seyircisi önünde, küme düşmeme mücadelesi veren Tepebağ Kültürspor ile karşılaştı. Maça ilgi, yağan yoğun yağmurun da etkisiyle çok azdı.
Hakemin başlama düdüğüyle birlikte son iki maçtır yaşanan puan kayıplarının verdiği moral bozukluğuyla maça başlayan Levent takımı oyunu rakip yarı alana yıktı ve gerçekleştirdiği ataklarla bu maça ağırlığını koyacağının sinyallerini vermeye başladı. İlk yarım saat Kırmızı-Siyahlılar'ın hakimiyetiyle geçildi. Gol için rakip kaleye yüklenirken bir türlü gelmeyen gol futbolcuları ve teknik heyeti strese sokmuş olacak ki maçın 37. dakikası biterken Kırmızı-Siyahlılar iki oyuncu değişiklik haklarını kullanmışlardı bile... İlk yarı Tepebağ Kültür kalesinde yaşanan üç ciddi pozisyona rağmen, Yeşil-Siyahlılar'ın kalecisinin müthiş performansıyla 0-0 sona erdi.

İkinci 45 dakikaya, aynen ilk yarıda olduğu gibi hırslı ve maçı almaktan başka çarelerinin olmadığının bilincinde çıkan Leventspor baskısını arttırdı. Kırmızı-Siyahlılar'ın gol için yüklendiği dakikalarda Tepebağ Kültürspor, biri kaleciyle karşı karşıya olmak üzere iki net gol pozisyon buldu fakat bu pozisyonlar günün başarılı isimlerinden Egemen'i geçemedi. Müsabakanın son 10 dakikası maçın en izlenmeye değer bölümüydü. 84. ve 89. dakikalarda Leventspor iki tane net, kaleciyle karşı karşıya pozisyon buldu ama değerlendiremedi. Maçın en önemli pozisyonunda, son dakikalarda Leventspor'un golcüsü Burhan karşı karşıya durumda kaleciyi geçemedi. İkinci yarıda Levent'in bir topu da yan direkten döndü.

Tepebağ Kültürspor'un ikinci bulduğu en önemli pozisyonda, Leventsporlu savunma oyuncusu Ercan 88. dakikada gole giden rakibine müdahale etti. Ercan son adam olduğu için kırmızı kart gördü.
Mücadelenin orta hakemi özellikle ev sahibi ekibin tepkisini geçti. Kırmızı-Siyahlılar orta hakemin takdir haklarını Kültürspor'dan yana kullandığı, sarı kartlarını cömertçe gösterdiği, bir penaltı pozisyonunu es geçtiği için veryansında bulundu.

Leventspor son iki maçta olduğu gibi çok fazla pozisyon bulduğu ve normal şartlar altında dört beş farkla bitirebileceği bir maçı daha beraberlikle sona erdirdi ve iki puan daha kaybetti.

1. Grup'ta ilk yarı bugün oynanan maçlarla sona erdi. Devre arası tatili verilmeden hemen haftaya pazar günü ikinci devre maçlarına başlanacak ve kırmızı siyahlılar yine kendi sahalarında, küme düşmeme mücadelesi veren Esenler temsilcisi Reşadiyespor'u konuk edecek. Yarını izin yaparak geçirecek olan kırmızı siyahlılar Reşadiye maçının hazırlıklarına pazartesi günü yapacakları antrenmanla başlayacaklar.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Levent ne kadar cömert takım böyle.fark atacakları maçı beraberlikle bitirdiler.Sultanbeyli Bld. de berabere Hasköy de mağlup en karlısı Ayazağa oldu.Milletin dediğine göre Levent yakaladığı pozisyonları golle sonuçlandırsaymış 6,7 farkla bitermiş.Levente neler oluyor bilen biri bana anlatsın kardeşim:)

gokaygokgul dedi ki...

Kırmızı kart gören adam son adam oldğu için değil 2. sarı karttan oyun dışı kaldığı için arıldı son adamlık bi durum yoktu...Nasıl bi takip bu...

Efkan dedi ki...

maçın özeti bizzat stattaki bir kii tarafından gönderildi.

Adsız dedi ki...

direk kıemızı karttan atıldı Leventin defans oyuncusu

Adsız dedi ki...

Ölü toprağı var herhalde Leventte ama yine de herşeye rağmen pazar günü Reşadiyeyi rahat yenerler ve düzlüğe çıkarlar.Bu takımın yeri burası değil bana göre.

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...