Perşembe, Kasım 27, 2008

Kızılcıklı'dan Gençlergücü'ne destek

HABER-FOTO: SERKAN ARSLAN
İnegöl Gençlergücü Kulübü’nün tesislerinin de içinde bulunduğu alana yeni Hastane yapılmasının açıklanmasından sonra İnegöl Belediye Meclisi’nin 4 Kasım 2008 tarihinde yaptığı toplantısında uygun gördüğü yer Gençlergücü tarafından memnuniyetle karşılandı. Yeni yerin tahsisinden sonra kulübe kalıcı ve düzenli gelir getirmesi için tesis çalışmalarına en kısa sürede başlamak istiyen İnegöl temsilcisi bu amaçla öncelikle kulüpte geçmiş yıllarda başkanlık veya yöneticilik yapan toplam 25 kişiden oluşan bir istişare kurulu oluşturdu. İstişare kurulu ilk toplantısını 16 Aralık 2008 tarihinde yapacak ve tesis inşaatı için ilk çalışma start almış olacak. Yönetim kurulunun ilk hedefi tesislere 2009 yılı içerisinde başlayıp bitirmek olacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan Gençlergücü Kulübü Başkanı Ergün Yıldız, “Bu çalışmalar doğrultusunda geçmişte kulübümüzde Başkanlık yaparak çok değerli katkılar sağlayan değerli Bursa Milletvekilimiz Sayın Sedat Kızılcıklı’yı kulübümüze davet ettik. Milletvekilimiz bir çok kulüpte futbol oynadığını, yöneticilik yaptığını fakat sadece Gençlergücü Spor Kulübü’nde başkanlık yaptığını dile getirdi ve bu güne kadar tüm kulüplerimizin ihtiyaçlarına çözüm bulma yolunda yardımcı olmaya özen gösterdiğini şimdi de Gençlergücü’nün içinde tesislerinin bulunduğu alana Hastane yapılacak olması nedeni ile kulübün mağdur olduğunu ve bu mağduriyetinin giderilmesi adına elinden gelen desteği sağlayacağına dair söz verdi” diye konuştu.
Yıldız sözlerine şöyle devam etti: “Tesis yapımı ile ilgili programımız dâhilinde hazırlamış olduğumuz çalışma takvimini bir dosya halinde kendisi ile paylaşmanın ve gerekli ilginin tarafımıza gösterilmenin mutluluğu içinde olduğumuzu ifade etmek isterim. Hedef kulübümüze en kısa sürede tesisimizi kazandırmak ve maddi anlamda kazançlar sağlayarak hedeflerimize daha kısa sürede ulaşmaktır. Bu hedef doğrultusunda yılmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...