Pazartesi, Kasım 03, 2008

Çıksalınspor kolayı zora soktu

ÇIKSALINSPOR: 5 ŞİRİNTEPESPOR: 4 (U14)

HABER-FOTO: ÖNER YIĞRIK
İstanbul U14 Ligi’nde Çıksalınspor, Şirintepespor önünde rahat bir galibiyet aldı. Oyuna hızlı başlayan sarı-yeşillilerin yıldız takımı daha maçın 3. dakikasında 1-0 öne geçti. Maçı bırakmayan Çıksalınspor 20’de durumu 2-0’a getirdi. Bu arada Şirintepeli sporcular da oyundan düşmediler ve 35’de skoru 2-1’e getirdiler. İlk yarısı bu sonuçla bitti.
İkinci yarıya daha istekli başlayan taraf gene Çıksalınspor oldu ve daha oyunun başında durumu 3-1’e getirdi. Çıksalınspor iki gol daha buldu ve 60’da durumu 5-1’e getirdi. İyice rahatlayan Çıksalınspor’da kenar yönetimi yedeklerini oyuna sürdü. Ancak Şirintepespor mücadeleyi bırakmadı; 65, 68 ve 70+4’te birer gol bularak maçı 5-4’e getirdi. Son saniyelerde beraberlik için bastıran Mavi-Beyazlılar başarılı olamadı. Çıksalınspor maçtan 5-4 galip ayrıldı.
ki cabası yetinmeyen Şirintepespor yıldız takımı Çıksalınsporun Yıldız takımına 5-4 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Şüphesiz ki bu maçın kahramanları iki takım oyuncularıydı ama taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan bir topçu vardı oda Çıksalınspor yıldız takımın 10 numaralı futbolcusu Maradona lakaplı Muharrem Gökay’dı.

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...