Pazar, Kasım 30, 2008

Çıksalın 1 puanı son anda kaptı

ÇIKSALINSPOR: 1 GÜRPINARSPOR: 1

YORUM-FOTO: ÖNER YIĞRIK
İstanbul Süper Amatör Küme 5. Grup’ta Çıksalınspor, Andaç, Emrah, Cenk ve Ümit gibi as oyuncularından yoksun çıktığı maçta Gürpınarspor karşısında beraberliği son anlarda kurtarırken, ligin ilk yarısında son dakika golüyle yenildiği rakibinden bir anlamda rövanşı aldı. Gürpınarspor ise bu sezon son dakikada yediği gollerle yaşadığı puan kayıplarına bir yenisini daha ekledi.
Geçen hafta Bağcılarspor’u deplasmanda 3-1 yenen Çıksalınspor, Gürpınar engeline takılırken (Puanını 17 yaptı) rakiplerinin puan kaybettiği haftada, üst sıralar için önemli bir fırsatı tepmiş oldu. Gürpınar ise puanını 8 yaptı ve düşme korkusu yaşamaya devam etti.
İlk yarıya iyi futbolla başlayan Çıksalınspor net pozisyonları cömertçe harcadı. Gürpınarspor serbest vuruştan Hasan’la çok güzel bir gol bularak devreyi 1-0 önde kapattı. Bu arada Yeşil-Beyazlılar için bir parantez açalım. Son derece iyi niyetli mücadelelerine karşın futbolları tat vermedi. Eğer toparlanamazlarsa zor günler geçirirler gibi görünüyor.

İkinci yarıya yine iyi başlayan Çıksalın’da oyuncular adeta gol kaçırma yarışına girdi. Maçın 1-0 Gürpınar’ın üstünlüğüyle biteceği sanılırken devreye takımın futbolcu-antrenörü Osman girdi. 80’de oyuna kendini alan Osman, uzatma dakikalarında bir gol bularak adeta ‘gemisini kurtaran kaptan’ oldu.

Her iki takımı da göstermiş olduğu mücadeleden dolayı kutluyorum. Maçın orta hakemi mükemmel maç yönetti. Kesin kararları ile maçın içindeki otoritesi ile taktir topladı. Örnek hakemlere her zaman ihtiyacımız var. Keşke aynı şeyleri Bayrampaşa-Çıksalın maçının hakemi için de söyleyebilseydim.
Maçtan sonra görüşlerini aldığımız İstanbul Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Abdülkadir Yılmaz, “İstanbul’daki tüm amatör futbolcularımıza sakatlık olmadan ve centilmence maçlar diler, tüm camianın kurban bayramını kutlarım” dedi.

STAT: Sütlüce
HAKEMLER: Güray Çıtıloğlu, Oktay Önge, Deniz Hasanoğlu
ÇIKSALINSPOR: 1-Hasan *** 2-Sertan** 3-Ahmet** 4-Hüseyin** 5-Şenol Keskin** 6-Osman Kızılhan** 7-Murat Kapucu** 8-Ergin** (Osman Ergüven ***) 9-Ramazan **1 0-Selçuk** 11-Murat Alkan **
GÜRPINARSPOR: 1-Mehmet*** 2-Çoşkun** 3-Yunus* 4-Gürhan** 5-Selçuk** 6-Bilal** 7-Samet** 8-Muzaffer* 9-Cengiz* 10-Hasan*** 11-Engin *
GOLLER: Osman Ergüven / Hasan

Gürpınarspor'da son dakikada gol yeme sendromu devam ediyor.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

çıksalın her zaman şampiyonluğa oynayan takımdır.bu sene bu gruptan çıkar ve istanbulu anadoluda layıkıyla temsil eder.
çıksalına başarılar.


İSMET ATABEY

Adsız dedi ki...

gurpinarda bir tek hasan oynuyor helal sana

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...