Cumartesi, Kasım 29, 2008

Kocasinanlı gençler 'altılı'yı tutturdu

HAZNEDARSPOR: 0 KOCASİNANSPOR: 6 (BG)

YORUMLAYAN: MERTCAN TURAN
İstanbul B Gençler Ligi 18. Grup'ta nağmalup lider Kocasinanspor, deplasmanda Haznedar'ı 6-0 gibi farklı bir skorla yenerek yenilmezliğini sürdürdü. Maç Bahçelievler Sahası'nda oynandı.

Maça gelicek olursak... Kocasinanspor mücadeleye çok iyi başladı. Fehmi orta sahdaki çalımları ve pasları ile yine göz doldururken, defansta da İlkay ve Hakan maça yine iyi başladılar. Daha maçın 10. dakikasında topla defansın arkasında buluşan Fehmi'nin kafayla aşırtma şutunda top filelerle buluştu: 0-1.
19'da Kocasinan atağında ceza sahası içinde topla buluşan Fehmi, Haznedarsporlu futbolcu ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı (penaltı değil) boşta kalan topu Mehmet tamamladı: 0-2.
27'de Kocasinan'ın üçüncü golü geldi. Fehmi'nin pasına iyi hareket eden Mehmet, seken topa sol ayağı ile güzel bir vuruş yaparak farkı 3'e çıkardı: 0-3. İlk yarı Kocasinanspor'un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıya da iyi başlayan Kocasinanspor'du. 53'te kornerden arka direğe seken topa, sol ayağı ile vole vuran Hakan'ın şutunda önce top üst direğe çarptı sonra yerden sekerek filelerle buluştu: 0-4.
Golden 5 dakika sonra Kocasinanspor Antrenörü Nusret Dursun, başarılı bir maç çıkaran futbolcu Hakan Özler'i oyundan alarak dinlendirdi. Kocasinan'ın 5. golü 64. dakikada geldi. Mustafa'nın ceza sahası dışından yerden vurduğu şut kalecinin uzanmasına rağmen ağlarla buluştu: 0-5.
Kocasinan'ın 73. dakikada kullandığı kornerde Muhammet güzel bir kafa vuruşu ile skoru tayin etti: 0-6.

Maçın adamı: Kocasinansporlu Hakan Özler.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...