Perşembe, Kasım 27, 2008

Hadımköyspor, Onur ve Can'a güveniyor


İstanbul Süper Amatör Küme 3. Grup'ta geçtiğimiz hafta kendi sahasında Mustafakemalpaşaspor’u net bir skorla 4-1 mağlup eden Hadımköyspor'da bu galibiyet, Cumartesi günü oynanacakları Ümraniyespor maçı öncesi Yeşil-Siyahlılar'a büyük moral oldu.

Oyuncularının üzerine titreyen Antrenör Şükrü Kıroğlu, hiçbir futbolcusuna toz kondurmuyor. Gündemde Onur ile Can’ın attığı goller olmasına rağmen her oyuncusuna aynı hassasiyeti gösteren Kıroğlu, bunun bir takım oyunu olduğunu herkesin bilmesi gerektiğini söyledi. Ekip içinde pozisyon üretecek kişilerin olması Onur ile Can’ın gol atmasını kolaylaştırdığını söyleyen Kıroğlu, “Benim için bu formayı giyen ve ya giymeyen, bu camiaya hizmet eden herkes çok önemlidir. Biz yola ekip ile çıkmış isek bu ekibin içinde gol atanı olacak, tabii attıranı olmaz ise bunun bir esprisi kalmaz. Onur ile Can bizim gol silahlarımız tabi ama diğer oyuncularımızın da gol atma özelliklerinin olduğunu biliyoruz. Sahaya çıkan her oyuncum görevini layıkıyla yerine getirmek için inanılmaz mücadele ediyor" dedi.
Ümraniyespor maçına da değinen Kıroğlu, "Cumartesi günü oynayacağımız Ümraniye maçında Onur ile Can’ın gol yollarında etkili olacakları için arkadaşlarının büyük desteğine ihtiyaçları olacağını hatırlatmak istiyorum. Biz zirveyi bırakmayacağız ve bu yarışı birinci bitirmeyi amaçlıyoruz. Tüm oyuncularımın kafa olarak Ümraniyespor maçına tam anlamıyla hazır olmalarını bekliyorum. Bizim için Ümraniye maçı çok özel olmayacak. Her maça nasıl çıkarsak bu maça da stressiz bir şekilde çıkacağız, amacımız kazanmak” diye konuştu.

Kaynak: Haber Manşet Gazetesi

1 yorum:

şiptar dedi ki...

bsşarılar dilerim

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...