Pazartesi, Kasım 24, 2008

Güllüoğlu haftayı karlı kapattı


K. GÜLLÜOĞLUSPOR: 2 İSTİNYESPOR: 0

HABER: BARBAROS AKKOYUNLU
İstanbul Süper Amatör Küme 6. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Kağıthane Güllüoğluspor, sahasında konuk ettiği İstinyespor’u 2-0 yenerek geçen haftaki Bakırköyspor yenilgisini telafi etti. Kağıthane ekibinin gollerini 12'de Cumhur ve 84’te Turgay attı. Bu arada Güllüoğlu’ndan Cenker 25. dakikada sakatlandı. Bileği dönen golcü oyuncu oyunu terk etti.
Haftaya lider Bakırköy’ün 5, ikinci Güzelce’nin de 1 puan gerisinde giren Yeşil-Sarılılar, rakiplerinin puan kaybetmesiyle ikinci sıraya çıkarken, Bakırköy’ün hata yapmasını beklemeye başladı. Metin Kaygın’ın çalıştırdığı İstinyespor ise bu sonuçla alt sıralardan kurtulamadı.
Mücadeleyi antrenör Ahmet Akcan, İstanbulsporlu Dimitri ve yapımcı Şahin Özer de izledi.

STAT: Kağıthane Hasbahçe
HAKEMLER: Fehmi Es, Cankut Gönenç, Deniz Demir
KAĞITHANE GÜLLÜOĞLUSPOR (4-4-1-1): Kıvanç – İsa, Gülbey, Erkan, Arda – Mehmet, Fırat, Cumhur (Salurhan), Cenker – Turgay – Yahya (Bülent)
İSTİNYESPOR (4-4-2): Güven – Mücahit, Ahmet Akıncı, Ahmet, Elvan – Serdar, İbrahim, Hakan (Emrehan), Coşkun – Ferhat, Burak
GOLLER: Cumhur (12), Turgay (84)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

HOCAMZI AYAZADAN TANIYORUM BI KAHITHANE TARAFTARI OLRAK HOCANIN BU TAKIMI ŞAMPIYON YAPAMAZ BU KADAR KALITELI TAKIM INANILMAZ PUANLAR KAYBETTI ŞAŞİRIYORUM YAZIK

TFF Futsal Ligi Play-off programı

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.