Pazar, Kasım 30, 2008

Büyük çeken Çekmece oldu

ÇEKMEKÖYSPOR: 0 BÜYÜKÇEKMECESPOR: 3

HABER-FOTO: ERDEM G.
İstanbul Süper Amatör Küme 4. Grup'ta üst sıraları hedefleyen Büyükçekmecespor, geçen hafta 10 kişiyle Feriköy'ü devirerek büyük sükse yapan Çekmeköyspor'u deplasmanda 3-0 mağlup etti.
Maçın ilk yarısı orta alan mücadelesi şeklinde geçti. İki takım da ceza sahası içine ancak duran toplar ile girmeyi başardılar.

Her iki kalecinin de zorlanmadığı bu yarıda, Büyük Çekmece Deniz'in (no.9) kafa vuruşu ile öne geçti. İlk yarı bu şekilde sona erdi: 0-1.

Çekmeköy ikinci yarıya hücumu ön plana alarak başladı. Maç saaati ilerledikçe Murat ve Ali'yi de oyuna alarak gol aramayı ve baskılı oyunu sürdürdü. İkinci yarının ortalarına kadar Çekmece kalesini hayli zorladılar.

Ancak kalesi önündeki bir karambol pozisyonunu uzaklaştıran Çekmece, hızlı bir kontratak ile ikinci golünü kazandı. Kaleci Sinan ile karşı karşıya kalan Aşkın (no.7) kafa ile topu aşırtarak golü kaydetti: 0-2.

Çekmeköy hücumda iken, Çekmece kontrataklar ile çok sayıda gol pozisyonuna girmeyi başardı.

'Geliyorum' diyen gol son dakikalarda Savaş'ın (no.11) ayağından geldi. Yine bir kontratakta, ceza sahasının bir hayli dışından, pek de sert olmayan şutu, kaleci Sinan dışarı gittiği düşüncesi ile bırakınca maçın skoru belli oldu: 0-3.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Öncelikle B.çekmece taraftarı falan değilim. Sadece AmatörFutbol izleyeni ve takip edeni olarak 4.Grupta'ki takımlardan bir dişlisi de bence B.çekmece diye düşünüyorum. Çünkü oynadıkları Futbollarıyla ve mücadeleleriyle çıkışta olan bir takım görüntüsü içindeler, dikkat edilmesi lazım. B.çekmece inşallah güzel bir konumda olur. Başarılar dilerim.

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...