Pazartesi, Kasım 03, 2008

Bostancı ve Bulvar'ın zirve inadı


İstanbul 1. Amatör Küme 19. Grup'ta zirve mücadelesi veren Bostancıspor ve Kartal Bulvaspor bu hafta kazanarak yollarına devam ettiler.

BOSTANCISPOR: 2 SULTANBEYLİSPOR: 0
Ev sahibi ekip Bostancıspor (fotoğraftaki takım) ofansif yönden etkili olduğu dakikalarda golü kolay buldu. Defansta ozellikle 5 numaralı oyuncuları gayet başarılı bir performan sergiledi. Her ne kadar skor olarak kısır geçse de maç 2 takımın da iddiasının olması (Bostancıspor şampiyonluk, Sultanbeyli düşmemek için uğraşıyor) izleyenlerin güzel bir mücadele izlemesini sağladı. Bostancıspor daha istekliydi ve rahat kazandı. (Fikret Pekgöz)

LİBADESPOR: 1 BULVARSPOR: 4
Maça hızlı başlayan konuk ekip ilk dakikalarda 1-0 öne geçti. Libadespor buna santra sonrası hemen Fatih'le yanıt verdi. Bu golden 10 dakika sonra Bulvarspor'un organize atağında 9 numaralı oyuncu golü buldu devre 1-2 sonuçlandı. İkinci yarıda 2 gol daha bulan Bulvarspor önemli bir galibiyet aldı. (Nescel Pascal)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu Grupta Yoncaspor Cok iYİ Takım Bulvarında Bostancınında işi cok zor

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...