Cuma, Kasım 28, 2008

'Birliğin Sesi', 2. sayısıyla karşınızda


Küçükçekmece Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği tarafından üç ayda bir yayınlanan ‘Birliğin Sesi’ dergisinin ikinci sayısı, 8 Aralık'tan itibaren okurlarıyla buluşacak. Kaliteli spor yayınlarının fazla olmadığı bu dönemde büyük bir boşluğu dolduran, ilk sayısıyla İstanbul genelinde ses getiren derginin ikinci sayısı da dolu dolu...

Deneyimli gazeteci Yılmaz Aktepe’nin koordinatörlüğünde hazırlanan derginin ikinci sayısı birbirinden ilginç konularla yine gündeme damgasını vuracak. Toplam 5 bin adet basılacak olan derginin aralık ayı sayısında bölgesel sportif gelişmelerin yanısıra Küçükçekmece'deki amatör spor kulüplerinin sorunları, sporcuların beslenmelerinden sağlığına, sakatlanmalardan tedavilerine kadar bir çok konu Yılmaz Aktepe'nin titiz araştırmaları ve emeği sonucunda 8 Aralık'tan itibaren sporseverlerin beğenisine sunulacak.

Abone sistemi ile dağılacak olan derginin aralık sayısı ile ilgili bilgi edinmek isteyenler Yılmaz Aktepe'ye 0535 299 33 86 numaralı telefonu arayarak ya da yilmazaktepe36@gmail.com adresine elektronik posta yollayarak ulaşıp bilgi alabilir.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

m.şevketpaşa 6-3 mahmutbey
igdaş 2-0 terazidere

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.