Pazar, Kasım 02, 2008

Bahçelievlerspor'da galibiyet yemini


HABER-FOTO: SÜLEYMAN KARADAĞ
İstanbul 1. Amatör Küme 11. Grup'ta sezona iddialı giren fakat aldığı başarısız sonuçlarla taraftarlarını ve camiasını hayalkırıklığına uğratan Bahçelievlerspor'da futbolcular ve teknik heyet camiaya kendini affettirmenin yollarını arıyor. Bu paralelde yeşil-beyazlılar bugün kendi sahasında karşılaşacağı Nişantaşıspor'a bileniyor.
Bahçelievlerspor'un tecrübeli çalıştırıcısı Azmi Halıcı bu maçı kazanarak aynı zamanda şanssızlıklarını da yeneceklerini iddia etti. Yeşil-beyazlıların antrenörü, oyuncularının morallerinin üst düzeyde olduğunu ve maçı kazanmak için var güçleriyle mücadele edeceklerini belirtti. Tecrübeli teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü: "Ligde galibiyetimiz yok ama artık kazanmanın zamanı geldi. Herhangi bir aksilik olmazsa bu haftaki maçta ligdeki şu ana kadarki en güçlü kadromuzla sahada olucağız. Oyuncularıma güvenim tam. Sahamızda taraftarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz."

Tecrübeli teknik adam bir de süpriz yaparak maç kadrosunu açıkladı. Kalede, sakatlığı nedeniyle oynayamaycak olan kaleci Eyüp'ün yerine 14-16(B genç) kalecisi Ozan'la başlayacak olan tecrübeli teknik adam savunmanın sağında küçük Eyüp, savunmanın solunda Selami, savunmanın ortasında ise Atila-Uğur ikilisine görev verecek. Orta sahanın sağında Albayrak takımından transfer edilen Gökhan Bayrak oynarken orta sahanın solunda sakat olan Mehmet Aldemir'in yerine Uğur Karahan terleyecek. Orta sahanın ortasında ise çok güvendiği 3 isim olan Murat, Deniz ve eski Mertersporlu Çağhan Katar üçlüsü mücadele edecek. Forvette takımının attığı 10 golün 9'unda imzası olan kaptan Oğuzhan olacak.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

ben vahla ir sey demiorum daha idmana gelmeyen oyuncu aliyor idmana gelen çocugu yedek koyor bahçelievlerin hocasi bazen çok yanliş kararlar veriyor:S

FatihHilalGençlikSporKulübü dedi ki...

11 grup
ist demir--esenler2/1
bahçelievler-nişantaşı 3/3
h.rıfatpaşa-f.hilal 2-2
b.y.çarçı--telsiz 2-4

esenler-15
f.hilal-14
h.rıfatpaşa-14
ist demir-14
nişantaşı-13
b.y.çarşı-8
telsiz-6
b.evler-2

Adsız dedi ki...

eğer telsiz ve bahçeli bugun oynadıkları gibi oynarlarsa bu gruptan başka bir takım düşebilir

Adsız dedi ki...

Bahçelievler bu gün 4-3 yendi Nişantaşıyı işte yavaş yavaş toparlaniyoruz.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.