Pazar, Kasım 02, 2008

Avcılar ilk yenilgisini tattı

ANADOLU HİSARI İY: 3 AVCILAR BLD.SPOR: 0

HABER-YORUM: HÜSNÜ ASLAN
İstanbul Süper Amatör Küme 2. Grup lideri Avcılar Belediyespor, geçen haftaki puan kaybından sonra ilk mağlubiyetini de aldı. Ama bu mağlubiyetin sinyalleri daha haftalar öncesinden geliyordu. 7 haftadır sadece 1 penaltı golü atabilen santrafor Ümit ve büyük umutlarla transfer edilen Burak'ı hocaları bu hafta yanına alarak başladı. Artık teknik heyet de verdiği şansları kullanamayan oyuncularını kesmeye başladı ve takımı düzene oturtmak için başka formüllere baş vurdu.
İlk devre boyunca Avcılar çok iyi bir oyun sergiledi aslında fakat devrenin sonlarına doğru kullanılan serbest vuruşta top savunmaya çarpınca kaleci kontürpiyede kaldı ve ilk devreyi ev sahibi ekip 1-0 önde kapadı. Son haftalarda gol yedikten sonra baş gösteren Avcılar'ın panik havası ikinci devre devam etti ve ilk yarıdaki takımın yerine yine çok kötü bir oyun oynayan takım geldi. Takımda sadece geri dörtlü, Cüneyt ve biraz da Berdan kıpırdandı. Sarı-siyahlı oyuncuların acil olarak kendilerine çeki düzen vermeleri lazım bütün rakiplerinin puan kaybettiği haftada kendileride puan kaybederek çok önemli bir avantajı geri teptiler.

Biraz da takımı takip eden tarftarlara kulak verdim. Söylentilere göre oyunculardan bazıları kendilerini çok beğenmiş, havalardalarmış, özelliklede Çağatay, Metin ve İlker bu oyuncular büyük umutlarla transfer edildi ama daha henüz takıma katkıları olmadı. İlker sakatlıktan çıktı yavaş yavaş toparlanıyo ama Çağatay 8 maçtır hayal kırıklığı, Metin keza öyle karmaya gitti geldi ve değişti. Bu oyuncuların hepsi değerli oyuncular fakat kendilerini bilmeleri ve eğer futbolda daha iyi yerlere gelmek istiyorlarsa daha çok çalışıp kendilerini toparlamaları lazım.
İkinci yarıda ise Anadoluhisarı takımı ilk devrenin sonunda gelen golün morali ile çok daha iyi bir oyunsergiledi özellike 7 nolu oyuncularını çok beğendim. ikinci yarıda iki gol daha atıp lidere ilk mağlubiyetini tattırdılar ve geçen haftaki Bağlarbaşı yenilgisinide unuttular.Aynı zamanda Anadoluhisarı taraftarıda 90 dk takımlarını desteklemeleri ile maçtaki galibiyette onlarında hakkı olduğunu gösterdiler.

Anadoluhisarı İY ise iyi bir takım görüntüsü verdi. Sonuçta lig liderini 3-0 gibi bir skorla yendiler. Grup dahada ilginç bir hal aldı artık kimin ne yapacağı belli değil, bütün takımlara dikkat diyiyorum. Artık bu hafta Avcılar-Beşyüzevler maçı oynanacak, bakalım ne olacak. Herkese başarılar.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

ilk başta dikkatli futbol vardı hisar cephesinde..avcılar kendi çapında paslaştı.. gol pozisyonu yoktu öle...hisar öle bi avcıların üstüne geldi gol buldu...

Adsız dedi ki...

bende a.hisarını 3 numarsıyla 8 numarasını beğendim iyi futbolcular. avcılar belediye çok iyi bir takım fakat bu hafta ne oldu bilemiyorum.a.hisarının mücadelesinden dolayıda kutluyorum

Adsız dedi ki...

avcılar maçın başında iyi oynadı sansız gol yediler maç nasıl 3.0 oldu anlamadım sahanın en iyileri a.hisarından kaleci ve 7 numara avcılardan ise 9 ve 11 numara bu gurup çok güzel oldu ilerleyen haftalarda bakalım ne olacak herkese basarılar

Adsız dedi ki...

avcıların 4 numarasıda maglubiyete engel olamadı macta sanki onun tek basına cırpınıslarını ızledik hisarın kalecısınıde unutmamak lazım..

Adsız dedi ki...

hisarın taraftarıda çok etkili hem rakibi hem hakemi baskı altına alıyor hemde kendi futbolcularını ateşliyor bence hisar taraftarınında galibiyette payı büyük

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...