Perşembe, Ekim 23, 2008

Zonguldak SAL'da teknik direktör kıyımı


HABER: BENAN DİKER
* Zongulda Süper Amatör Küme'de lig sonuncusu Üzülmezspor'la deplasmanda 0-0 berabere kalan Ereğli Belediyespor'da teknik direktör Eşref Akyazı istifa etti. Akyazı'nın yerine da daha önce Ereğli Belediyespor'u çalıştırmış olan İsmail Yalçın'la anlaşmaya varıldı.
* Lig ikincisi Alaplı Belediyespor'da olaylı geçen TEAŞ Işıkspor maçı sonrasında teknik direktör İshak Abacıoğlu istifa etti. Yerine daha önce D.M Dilaverspor'u çalıştıran ve Kanal Z Spor Kritik yorumcularından Erol Demir getirildi.
* Lig üçüncüsü Zonguldakspor'da İstifa eden teknik direktör Hüsnü Akın'ın yerine yardımcısı Barış Gonca ile yola devam kararı alındı.
* Süper Amatör'e çok iddialı başlayan ancak beklenen çıkışı bir türlü gerçekleştiremeyen Ereğli'nin yeşil-beyazlı temsilcisi Karadenizspor, istifa eden teknik direktör Zafer Men'in yerine alt yapı sorumlusu Erol Eren'le anlaştı.
* Daha öncede Çaycumaspor Teknik Direktörü Yusuf Ünlütürk, 3-0'lık Alaplı mağlubiyeti sonrası istifa etmiş yerine Timuçin Yıldırım getirilmişti.

Böylece ilk yedi haftada ligin ilk üç sırasındaki takımların yanısıra Çaycumaspor ve Karadenizspor ile toplam 5 takımın teknik yönetimi değişmiş oldu.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.