Çarşamba, Ekim 22, 2008

Yeşilova, Türk Hava Yolları ile uçtu

K. YEŞİLOVASPOR: 4 TÜRK HAVA YOLLARI: 2 (BG)

HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
İstanbul B Gençler Ligi 8. Grup’ta şampiyonluk yarışı veren Küçükçekmece Yeşilovaspor, ligin 6. Haftasında Halkalı Etap Stadı’nda Türk Hava Yolları ile karşı karşıya geldi.
Karşılaşmaya hızlı başlayan Yeşilovaspor müsabakanın 3. dakikasında Okan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Öne geçen yeşil-beyazlılar rakibine göre daha derli toplu oyun sergilemeye başladı. Farkı artırma arzusunda görünen Yeşilova takımı 9’da aradığı golü Mustafa Ateş’le buldu ve skor 2-0 oldu. Karşılaşmanın 25. dakikasında Türk Hava Yolları takımı penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Sercan skoru 2-1 yaptı. Bu golden iki dakika sonra, yani 27’de ilk golün sahibi Okan kendisinin ikinci, Yeşilovaspor’un üçüncü golünü attı ve fark yine ikiye çıktı. İlk yarı Yeşilovaspor’un 3-1 üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci yarıya bu sefer Türk Hava Yolları hızlı başladı ve 47’de penaltı kazandı. İlk penaltıyı kullanan Sercan topun başına geçti ve topu ağlara gönderdi, skor 3-2 oldu. Kalesinde golü gören Yeşilovaspor gençleri rakip kalede gol aramaya başladı. Sağlı solu ataklar sonucu 80’de Mustafa Bayrak Yeşilovaspor’un dördüncü golünü attı: 4-2.
İlerleyen dakikalarda her iki takımın da çabaları gol getirmeyince, karşılaşma Yeşilovaspor’un 4-2 üstünlüğüyle sona erdi.
Bu sonucla Küçükçekmece Yeşilovaspor 6 maçta 5 galibiyet 1 yenilgiyle puanını 15’e çıkardı ve Merterspor ve Feriköy’le birlikte şampiyonluk yarışını sürdürmüş oldu.
STAT: Halkalı Etap
HAKEMLER: Alkan Söğüt ***, Mikayil Kocak **, Onur Karagöz **
YEŞİLOVASPOR: Ferdi** Hasan *** Gökhan** Sertuğ*** Buğra ** Okan **** Anılcan * (Fırat ** ) Berk ** Ramazan ** Mustafa Ateş *** Mustafa Bayrak ***
THY: Sefa * Okan ** Orhan * Egemen ** Enis * Arif * (Tanju *) İsmail ** Ahmet * (Volkan *) Emre ** Sercan *** Erhan *
GOLLER: Okan (3 ve 27), Mustafa Ateş (9), Mustafa Bayrak (80) / Sercan (25 pen, 47 pen)
U 14’te kaptanı Yunus’un Kolu Kırıldı
Yeşilovaspor, U-14 Ligi’ndeyse Yeniyolspor’la karşı karşıya geldi. Bu karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sonuçlanırken, Yeşilovaspor’dan Kaptan Yunus’un kolu kırıldı. Bu durumdan psikolojik olarak etkilenen Yeşil-Beyazlı futbolcular kendilerini oyuna veremezken, puan kaybına karşı liderliklerini sürdürdüler.
Yeşilovaspor'un bu sezonki başarısının mimarı olan Başkan Zafer Köprü ve yönetimi.
A Takım Sercan’la Şampıyonluğa Koşuyor

İstanbul 1. Amatör Küme 4. Grup’ta şampiyonluk yarışı veren Küçükçekmece Yeşilovaspor
A Takımı, rakibinin cezası nedeniyle Kavacık Stadı’nda oynanan maçta Yahya Kemal İdman Yurdu’nu Sercan’ın atığı iki golle 2-1 mağlup ederek, THY ile birlikte şampiyonluk yarışını sürdürdü. Ligin ilk haftasında kendi evinde Türk Hava Yolları’na mağlup olan Yeşilovaspor, sonraki 5 maçını da kazanarak 15 puan topladı. Grupta hem THY hem de Yeşilovaspor’un 15’şer puanı bulunuyor.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.