Çarşamba, Ekim 29, 2008

Silivri, Atay'ın altın vuruşuyla güldü


SİLİVRİSPOR: 1 TAKSİMSPOR: 0

HABER-FOTO: ENGİN AKIN
İstanbul Süper Amatör Küme 5. Grup'ta son haftalarda aldığı sonuçlarla saç baş yolduran Silivrispor vasat bir oyunla zorlu Taksimspor maçını Atay'ın sihirli vuruşuyla geçti: 1-0.
Silivri Stadı’nda oynanan maçın başlama düdüğü ile birlikte rüzgarı karşısına alan Silivrispor ilk yarıda bulduğu birbirinden güzel pozisyonları cömertçe harcadı. İlk yarıda sağlı sollu ataklarla Taksim kalesini zorlayan Silivrispor rakibini adeta bombardımana tuttu. Sağdan Cem ve soldan da Musa ile açık arayan Kırmızı-Lacivertliler ortadan da Cemal ve Erkan ile gol aradı. İlk yarıda zaman zaman sertleşen oyunu maçın orta hakemi sakinleştirdi. İkinci yarının başlamasıyla ilk yarıda kalesi önüne gömülen Taksim biraz daha açık oynadı. Sarı-Kırmızılılar'ın bulduğu birkaç zayıf atağı Özgür ve Levent bertaraf etmesini bildi.
İkinci yarıda da kenarlardan gol arayan Silivrispor karşılaşmanın 74. dakikasında Atay'ın sihirli dokunuşu ile aradığı golü buldu. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip ikinci golü bulamadı ve üç puanı tek vuruşla alarak yoluna devam etti.

Stat: Silivri Stadı
Hakemler: Bora Baykal 8, Sinan Uğur 8, Serkan Dindarol 8
Silivrispor: Cüneyt 7, Cem 8, Musa 6, Özgür 7, Levent 7, Cemal 8, Burak 7 (dk 77 Serhat 6), Erkan 8 (dk 63 Murat 6), Volkan 6 (dk 67 İlhami 7), Atay 10, Oğuz 8
Taksim: Kamer 7, Sarvan 7 (dk 65 Emrah 7), Şahin 6 (dk 46 Güneş 6), Murat 5, Ramazan 7, Sayat 8 (dk 88 Hüseyin 6), Ömür 7, Fırat 6, Yasin 7, Erkan 6, Fatih 7
Gol: dk 74 Atay

2 yorum:

Adsız dedi ki...

silivri her maç girdiği pozısyonları gole çevirse maçları basket maçına döner maçların 1 0 bitiği insanları aldatmasın

Adsız dedi ki...

3 kuruşa 3 köfte demişler silivriyi yeneceklerine inanmadılar yaaa

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.