Perşembe, Ekim 23, 2008

Sarıyer Belediyespor'dan gol şov

SARIYER BLD.SPOR: 7 ŞEHREMİNİSPOR: 1

Sarıyer Belediyespor, ilk dakikalardan itibaren oyun anlayışını ve üstünlüğünü rakibe hissettirerek oyunu rakip sahaya yıkmayı başardıktan sonra güzel oyununu gollerle süslemeye başladı. Daha maçın 10. dakikasında orta sahada oynayan 6 numaralıHüsnü 30 metreden sert ve düzgün bir şutla sahalarda görmeyi özlediğimiz bir gol attı: 1-0.
Bundan 10 dukşki sonra orta sahada yapılan 5-6 pastan sonra oyunu kanatlara açan Belediyespor kanatlardan getirilen toplarla peş peşe 11 numaralı kaptan Güney'in iki golüyle farkı açmaya başladı. Bu sezon çok iyi bir performans gösteren santrafor Hakan Yılmaz çok güzel asistle diğer hücum oyuncusu Özgür'e golü attırarak ilk yarının 4-0 kapanmasını sağladı.
İkinci yarıya iki oyuncu değişikliğiyle başlayan Sarıyer Belediyespor hızını kesmedi. İkinci yarıda da oyun anlayışından ve disiplininden hiç kopmayan, gollere devam eden Sarıyer Belediyespor beşinci golünü Yakup'un güzel ve düzgün bir vuruşuyla hanesine yazdırdı.
Mavi-Beyazlılar ataklarını hiç kesmeden seyircilere güzel bir futbol seyrettirmeye devam edeceklerinin sinyalini 75'te Sermet'in ayağından gelen 6. golle gösterdiler. Belediyespor'un bu gol yağmuruna son noktayı santrafor Özgür 7. golle son verdi.
Yedikleri gollere rağmen oyunu çirkinleştirmeyen, centilmenlik ve oyun kuralları içinde mücadele etmeye devam eden Şehremenispor, son dakikalarda frikikten bir gol buldu. Karşılaşma centilmence ve Sarıyer Belediyespor'un 7-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...