Salı, Ekim 21, 2008

Kurtuluş'un galibiyet 'dua'sı kabul oldu!


DUAÇINARISPOR: 0 KURTULUŞSPOR: 1

HABER-FOTO: AHMET MESTAN
Bursa Süper Amatör Küme’de İnegöl Kurtuluşspor, deplasmanda Duaçınarıspor’u 1-0 yenerek ligde puan ve galibiyetle tanıştı.
Fidyekızık Sahası’nda oynanan maça Kurtuluşspor, Yenişehir maçındaki 11’inden farklı bir onbirle çıktı. Sakat Başaran oynamadı ve Erdi ile Serkan’ın yerine de Genç Volkan ve Fahri değişikliği ile maça başlandı. Geçen haftalara göre biraz daha derli toplu görüntü çizen Kurtuluşspor’un geliştirdiği ilk ciddi atakta ceza sahası içinde topla buluşan Murat’ın vuruşu defanstan dönüp Yakup’un önünde kaldı. Yakup topun gelişine çok sert ve düzgün bir vuruşla 21 dakikada Kurtuluşspor’u 1-0 öne geçirdi.
Golden sonra daha rahat oyun sergileyen İnegöl ekibi aradığı 2. golü bir türlü bulamadı ve devre 1-0 sona erdi. İkinci yarının 20. dakikasında konuk takımdan Volkan, rakibe yaptığı müdahale sonrası ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Bu dakikadan sonra Duaçınarı’na biraz cesaret geldi ve Kurtuluşspor’un üzerine daha fazla gelmeye başladı. Ev sahibi ekibin ataklarında Kurtuluşspor kalecisi Celalettin başarılıydı. Maç da konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.