Cuma, Ekim 31, 2008

Kurtuluşspor'un parlayan yıldızı Gökhan


HABER-FOTO: SALİH BAKIRCI
İnegöl’ün Bursa Süper Amatör Lig’deki temsilcilerinden Kurtuluşspor, kötü başladığı ligin üçüncü haftasından itibaren yükselişe geçerken, son maçta forma giyen genç bir yıldız dikkatleri üzerine çekti. Teknik patron Haluk Metin’in Orhangazi Hürspor maçında görev verdiği 15 yaşındaki sol kanat oyuncusu Gökhan Sevdiverdi sergilediği futbol ile beğeni kazandı.
Sarı-Kırmızılı takı-mın altyapısından yetişen 15 yaşındaki sol bek oyuncusu Gökhan Sevdiverdi, kaptanlığını yaptığı 14-16 Yaş Grubu takımındaki istikrarlı performansı ile Teknik Direktör Haluk Metin’in dikkatini çekmeyi başardı. Genç isimlere ayrı bir önem veren Haluk Metin, hazırlık maçlarında zaman zaman görev verdiği genç yeteneğe, geçtiğimiz hafta sonu İnegöl Dış Sahada oynanan Orhangazi Hürspor maçında Sarı-Kırmızılı formayı teslim etti. Sol bek mevkiinde oynayan Gökhan Sevdiverdi, soğuk kanlılığı ve kolektif oyun anlayışına uyumu ile dikkat çekti.
Türk futboluna Gökhan Kök gibi bir yıldız kazandıran Kurtuluşspor’un ikinci yıldız adayı da yine bir Gökhan... A takımdaki ilk resmi maçında harikalar yaratan genç oyuncuya geleceğin yıldızı gözüyle bakılıyor.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

seni seviyorum ve daima arkandayım canım kardeşim

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.