Çarşamba, Ekim 01, 2008

Küçükçekmecespor Adnan Bayter'e emanet


HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
Geçtiğimiz sezon sonunda 3. Lig’den amatöre düşen Küçükçekmecespor, İstanbul Süper Amatör Küme’de 2008-2009 sezonunun ilk üç haftasında Harun Özkan yönetiminde 3 maçta 1 puan toplayabilince, takımın başına geçtiğimiz sezon Togay Kerimoğlu’nun istifası sonrası ikinci yarı üç maç Yeşil-Beyazlılar’ın başında çıkan Adnan Bayter’i getirdi.
Küçükçekmecespor Kulüp Başkanı Ahmet Kurşun yaptığı açıklamada, “Harun Özkan hocamız diğer kategorilerle de ilgilendiği için yetişemiyordu. Biz de onun yükünü hafifletmekyh için daha önce takımızı çalıştıran Adnan Bayter hocamızla anlaşarak yolumuza devam etmek istedik. Camiamıza hayırlı olsun, İnşallah bundan sonra yolumuza kayıpsız bir şekilde devam ederiz” dedi.
Adnan Bayter de, “İstanbul’un güzide kulüplerinden biri olan Küçükçekmecespor’un başına geldiğim için tabii ki mutluyum. Daha önce Almanya’da tecrübe elde ettik. Buradaki tecrübemi Küçükçekmecespor için harcayıp daha güzel yerlere getirmek istiyorum. Takımın 3-4 takviye yaparak şampiyonluk yakalayacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

hayırlısı olsun diyelim işallah çekmeeceyi ii yerlere taşır gecen seneden biliyoruz adnan baytarı gençlere önem veriyor..

Adsız dedi ki...

oncelıkle hayırlı olsun ..! adnan hocayı zaten herkez tanıyo .. nasıl bı hoca olduqu kalıtesi hırsı vs.vs ile. ligin basında olması gereken sey suanda olmus ..! ama olsun cekmece layik olduqu yerelere gelicektir bence üst sevıyelerı zorlucak .. cekmeceye basarılar diliorum .. tekırdaqdan bır genc :):):):)

Galataspor Bölgesel Amatör Lig'de

İstanbul SAL Klasman A Grubu lideri Galata Spor Kulübü bugün takipçisi Küçükçekmece İdman Yurdu'nu 3-1 yenerek tarihinde ilk kez BAL'...