Çarşamba, Ekim 01, 2008

Küçükçekmece'de bayramlaşma

HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
Ramazan Bayramı’nın ikinci günü, Küçükçekmece Amatör Spor kulüpleri Destekleme Derneği’nde (ASKDD) Bayramlaşma gerçekleşti. Küçükçekmeece Amatör Spor Kulüpleri Derneği’nde Saat 12.00’de yapılan bayramlaşmanın ardından kulüp temsilcileri, Küçükçekmece Belediye Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği bayramlaşmaya topluca katıldı. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı bayramlaşma törenine Küçükçekmece Kaymakamı Osman Ebiloğlu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve İlçe Emniyet Müdürü Şahin Çiftçi de katıldı. İlçe müftüsü günün anlamını taşıyan bir konuşma yaparken daha sonra tek tek bayramlaşmaya geçildi.
Küçükçekmece ASKDD Başkanı ve İASKF Yöneticisi Seymen Gençtürk yaptığı açıklamada, “Öncelikle tüm amatör spor kulüpleri başta olmak üzere İslam aleminin mübarek bayramını kutlarım. Küçükçekmece’de bayramlaşamayı ilk kez spor kulüpleri düzeyinde gerçekleştirmiş durumdayız. Birlik beraberlik içinde, hep birlikte spor için en iyisisini yapmaya çalışmaktayız” dedi.
Küçükçekmece ASKDD Başkanı Seymen Gençtürk, tüm kulüplerin bayramını kutladı.

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.