Cuma, Ekim 31, 2008

İstanbul Rizespor gümbür gümbür geliyor

HABER-FOTO: EROL EFTEKİN
Yeni sezona oldukça iddialı ve iyi bir kadro kuran İstanbul 2. Amatör Küme takımlarından İstanbul Rizespor, yeni sezon hazırlıklarını antrenörleri Atilla Demir nezaretinde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor.
İstanbul Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kansız, takım kadrosunda bu yıl yeni transfer edilen oyuncular nedeniyle büyük değişiklikler olduğunu belirterek, “Ligin başlamasına epey bir süre olmasına rağmen yoğun bir çalışma programı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu süre içinde lige en hazır ve en iyi şekilde başlayacağız. Bizi destekleyenlerin bundan şüphesi olmasın” dedi.

Bu yıl ligdeki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Kansız, “Takımımız en iyi şekilde hazırlıklarını sürdürüyor. Bu sene takımımız için elimizden gelen tüm imkânlarımızı kullandık. Kaliteli bir takıma kaliteli bir forma olsun dedik ve malzememizi Lotto firmasından tercih ettik. İnşallah takım oyuncularımız ve teknik heyetimizde bu özverimizi en iyi şekilde kullanıp başarılı bir sezon geçirecektir” diye konuştu.

İstanbul’da bulunan Rizelilerden büyük destek gördüklerini dile getiren Hasan Kansız, kendilerine her konuda tam destek veren Gaziosmanpaşa Rizeliler Derneği Başkanı Kani Sadıkoğlu, Eyüp Rizeliler Derneği Başkanı Mehmet Yazıcı, iş adamları Hasan Başça,Yaşar Başça, Mehmet Koto, Çaykur Rizespor Kulübü Eski Başkanı Hızır Kaptan ve yönetim kurulu üyesi Hasan Yazıcı’ya teşekkür etti.

Yeşil-mavili ekibin genç antrenörü Atilla Demir ise takımda formanın aslanın ağzında değil midesinde olduğunu belirterek, “Geniş bir kadroya sahip olmamız nedeniyle takımda tatlı bir rekabet var. Bu rekabetin sonunda hak eden formayı giyecek. Ben bu kadroyla bu sezon ligde başarılı olacağımızı ümit ediyorum'' dedi.

'İçki sığara sporla bağdaşmıyor'
Günde 2 paket Sigara içtiğini belirten başkan Hasan Kansız, futbolcularına örnek olmak iç sigarayı bıraktığını belirterek, “Futbolcularıma sigara içmeyin dediğimde, ‘Başkan siz niye içiyorsunuz?’ diyorlardı ve dolayısıyla söyleyecek sözüm olmuyordu. Tabii bu da beni çok üzüyordu. Sigaraya başlamak kolay ama bırakmak zor. Ama zor da olsa genç neslin sigaraya başlamaması ve içenlere ise örnek olma gerektiğine inandığım için Sigarayı bıraktım” diye konuştu.
İstanbul Rizespor bu sezon Lotto'dan giyinecek.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

istanbul rizespor nerenin takımı acaba t.f.f dede bulamadım isminide merak ettim

Adsız dedi ki...

geçen sene GAZİOSMANPAŞA yaylaspor olan takım adını istanbul rizespor olarak değiştirdi

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...