Çarşamba, Ekim 22, 2008

Şişli Sanayispor: Mütevazi ve başarılı

HABER-YORUM: ÖNER YIĞRIK
İstanbul 1. Amatör küme 7. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Şişli Sanayispor, hafta sonu oynayacağı Rami Yenimahalle maçının hazırlıkları dün akşam yaptığı idmanla sürdürdü. Geçtiğimiz sezonlarda 3. Lig terfi maçlarına katılan ancak daha sonra düşüşe geçen, Geçen sezon 2. Amatör’den 1. Amatör’e lige namağlup olarak çıkan Beyaz-Mavililer, geride kalan 6 haftada 4 galibiyet, 2 beraberlikle, 14 puanla 7. Grup’ta lider durumda bulunuyor.
(Soldan sağa) Sezai Ergin, Faruk Uçar, Fuat Delibaş...

İdman sonrası görüşlerini aldığımız Şişli Sanayispor Kulüp Başkan Yardımcısı Fuat Delibaş, Sanayispor’un maddi anlamda çok paralı bir ekip olmadığını, aksine mütevazi bir bütçeyle ligde mücadele ettiğini vurguladı. Delibaş, “Özellikle bilinmesini istediğim, yönetim olarak maddi ve manevi anlamda Şişli Sanayispor için elimizden gelenin en iyisini yaptığımızdır. İnşallah bunun karşılığını da şampiyonluk olarak alırız” dedi.
Takımın tecrübeli isimlerinden kaptan Davut Gecü (sağda) ve Mustafa Özbay (solda) ise takımda herkesin özveriyle çalıştığını ve bir aile havasında olduklarını belirterek, bunun sonuncunda da başarının geldiğini söylediler.

Takım kaptanı Davut Gecü, Şişli Sanayispor’un sadece kaptanı değil. Takımda ağabeyliğiyle de ön plana çıkıyor. Tecrübeli kaptanın, takımın başarılı sonuçlar almasında önemli bir yeri olduğunu söyleyebilirim. Son olarak, sayın başkan yardımcısı Fuat Delibaş ve yönetim kurulu üyelerine, Yerel Futbol Sitesi’ne göstermiş oldukları ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ederim.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

herzaman heryerde hep destek tam destek gecen sene yakaladığı üstün başarıdan dolayı daha cok gozonunde olması gerekıyor bu takımın...

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...