Cuma, Ekim 31, 2008

Galataspor Nurtepe sınavına hazır

HABER-FOTO: ÖNER YIĞRIK
İstanbul Süper Amatör Küme 4. Grup’ta mücadele eden Beyoğlu temsilcisi Galataspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Nurtepespor maçının hazırlıklarını dün yaptığı son idmanla tamamlayıp maç saatini beklemeye başladı.
İdman öncesinde görüştüğümüz Galataspor Kulübü Başkan Yardımcısı Necdet Başaran, “Galataspor olarak her maça galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz. Bu maçta da galip gelen tarafın biz olacağına inancım tam” dedi. Başaran ayrıca, ”Her geçen gün istenilen şekilde, göze hoş gelen futbol oynuyoruz. İnşallah Nurtepespor maçında da bu oyunumuzu sürdürüp sahadan galip ayrılan taraf biz oluruz” diye konuştu.
Teknik direktör Namık Avcı ve yardımcı antrenör Alparslan Aydın da Nurtepe maçı öncesi umutlu konuştular. Namık Avcı, “İyi bir ekibimiz var ve bunun da karşılığını aldığımızın farkındayım. Öncelikle önümüzdeki 3 maç çok önemli. Bu haftaki Nurtepe sonra içerideki Feriköy maçlarını kazanarak gruptaki yerimizi sağlama almak istiyoruz. Tabii öncelikle Nurtepe maçı çok önemli kazanıp yolumuza devam etmek amacındayız” dedi.
Alparslan Aydın ise “Bu yıl birçok takımın zirve mücadelesinde iddialı olması bizim maçlara hazırlanmamıza ekstra motivasyon sağlıyor. Her maça farklı hazırlanıyoruz. Tek düşüncemiz var, o da iyi oynayıp kazanmak. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Nurtepespor maçını kazanarak haftayı kayıpsız kapatmak istiyoruz” ifadesini kullandı.

Teknik direktör Namık Avcı ve yardımcı antrenör Alparslan Aydın.

Galataspor Yönetim Kurulu. En sağdaki Başkan Yardımcısı Necdet Başaran.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...