Çarşamba, Ekim 29, 2008

Çerkezköy Bld galibiyete sevinemedi


Tekirdağ Süper Amatör Küme'de şampiyonluk kovalayan Çerkezköy Belediyespor, 5-0'lık Malkaraspor galibiyetine sevinemedi.
Teknik Direktör Metin Yıldız yaptığı açıklamada, "Galip geldiğimiz maçın önüne geçen acı bir olay yaşadık. Futbolcumuz Hasan'ın ayağı kırıldı. O dakikadan sonra oyuncuların oyuna bütün acılarına rağmen saygı göstermesi büyük bir fedakarlık örneğiydi. Kendilerine saygı duyuyorum. Tamam, oyunun içinde her şey var ama futbolcularımızın da etten kemikten birer insan olduklarını zaman zaman bırakın seyirciyi ve diğer unsurları biz teknik adamlarda unutuyoruz. Maçı kazanmak tabii ki çok önemli bir olay ama bazen insan 'keşke kaybetseydik de oyuncumuz sağlıklı kalsaydı' diye düşünüyor. Kendisine tüm Çerkezköy Belediye spor camiası olarak geçmiş olsun dileklerinde bulunuyoruz" dedi.
Hasan'ın en kısa zamanda sahalara döneceğine inandığını dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, "Bu haftaki maçımızın hazırlıklarına başladık. Takım olarak sürekli gelişme içinde rakibe ve hakemlere saygı gösteren fair play ilkelerini hem oyunda hem de hayatımızda uygulamaya çalışan bir vizyonumuz var. Bu doğrultuda camia olarak bir futbol kültürü yaratma uğraşı içerisindeyiz. Bu ilkeler bizim için her şeyden önemlidir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Recep Karagöz - Trakyaspor

1 yorum:

Adsız dedi ki...

geçmiş futbolcu arkadaşım ALLAH ŞİFA VERSİN

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.