Çarşamba, Ekim 29, 2008

Edirne Süper Amatör Lig'de 26 gol atıldı

Ayşekadın GB-Edirnespor maçında Ayşekadın'ın galibiyet golü...
---
Edirne Süper Amatör Lig'de geçtiğimiz 26 gol atılırken, lider Osmanlıspor dolu dizgin yoluna devam etti. Keşanspor ve Subaşı rakiplerine gol yağdırdı. Ayşekadın Gençlerbirliği Edirnespor'u beklemediği bir yenilgiye uğrattı. Saraçhane ise deplasmanda hayat buldu.

25 Kasım stadında oynanan Ayşekadın GB-Edirnespor maçında her iki takım da açık futbolu tercih etti. Maçın ilk 10 dakikası denk geçti. 10. dakikadan sonra Edirnespor oyuna hakim oldu.
Ancak, Edirnespor'un 36 dakikada Ali'yi çıkarıp Tugay'ı oyuna sokarak yaptığı ilk değişiklikten sonra Ayşekadın Gençlerbirliği'nin dengeyi sağladığı görüldü. Nitekim 39. dakikada Ayşekadın Gençlerbirliği Erdal'ın sert vuruşu ile 1-0 öne geçti.
Bundan sonra oyunun temposu ve tansiyonu yükseldi. 43. dakikada orta hakemi Tanju ve Samet'e karşılıklı sarıkart göstermesi beklenirken ikazla yetindi. İlk yarı 1-0 Ayşekadın'ın üstünlüğü ile kapandı.
İkinci yarı da Edirnespor'un gol için çabaları sonuç vermeyince Sarı-Kırmızılılar 60'da Ali Osman'ı, 70'de Mesut'u aldı. Bu değişiklikler Edirnespor'un daha etkili oynamasını sağladı.
Ne varki, Edirnespor'un oyun sonuna kadar beraberlik çabaları sonuç vermeyince karşılaşma da 1-0 Ayşekadın Gençlerbirliği'nin galibiyeti ile sona erdi.
Süper Amatör Lig'de haftanın diğer maçlarında lider Osmanlıspor Köplücespor'u 4-0, Subaşı Karakasım'ı 8-1, Keşanspor Yeni Karpuzluspor'u 10-0, Saraçhane de deplasmanda Anafartalar'ı 2-0 yendiler.

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.