Pazartesi, Ekim 20, 2008

Biga derbisinde gülen taraf Bigaspor


BİGASPOR: 4 KARABİGA İÇDAŞ: 1

Çanakkale Süper Amatör Lig'in 2. haftasında oynanan Biga Derbisi'nde gülen taraf, Bigaspor oldu. İlyas Bayram Stadı'nda Karabiga İçdaşspor'u konuk eden Bigaspor, karşılaşmanın ilk dakikalarında 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen mücadeleden 4-1 galip ayrıldı.

21. dakikada 11 numaralı formasıyla Serkan'ın golüne engel olamayan Bigaspor, yediği golden 10 dakika sonra Burak Ergezer'in penaltı golü ile skora eşitliği getirdi. Bulduğu golden sonra ataklarını sıklaştırdan Bigaspor, 34. dakikada Metin Yavaş'ın Karabiga filelerine gönderdiği gol ile üstünlüğü sağladı. İlk devrenin Bigaspor lehine 2-1'lik skor ile sona erdiği mücadelenin 37. dakikasında ikinci sarı kartı ve ardından kırmızı kartı gören Karabiga İçdaşsporlu oyuncu Ersin Mutlu takımını 10 kişi bıraktı.

62. dakikada sahneye çıkan Mustafa kaydettiği muhteşem frikik golü ile takımını 3-1'lik üstünlüğe taşıdı. Karşılaşmanın 75. dakikasında Burak Ergezer skoru tayin eden golü kaydetti ve karşılaşma Bigaspor'un 4-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Kaynak: http://www.bigahaber.com/

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...